Onsdag 8/4

07 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och behaglig onsdag där du njuter av att kunna arbeta i din egen takt. Ingen stör dig med dåliga idéer eller försöker få dig att göra saker som du inte vill göra. På kvällen verkar det vara fysisk aktivitet som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Du blir arg när du inte får som du vill i ett visst sammanhang. Mars gör dig driven och på samtidigt som han ger dig en väldigt kort stubin, något som är ovanligt för Oxen. Här gäller det för dina kollegor att hålla sig undan om de inte vill få sig en känga.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu verkar du inte kunna bestämma över dig själv. Det finns för många starka planeter som påverkar ditt omdöme och får dig att agera instinktivt snarare än med eftertanke. Det bästa du kan göra just nu är att lita på att magkänslan leder dig rätt.

Kräftan 21/6-22/7

Ekonomin är ett hett ämne den här onsdagen. Oavsett om du satsar pengar på en investering, en resa eller bara lite onödig lyx så kommer du att vara betydligt fattigare innan kvällen. Här gäller det att välja med omsorg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen börjar rätt så långsamt. Du orkar inte hålla något högt tempo eftersom du inte känner dig hundra. Det finns en indikation i ditt horoskop att du snart kommer att åka på en lättare sjukdom som kan ställa till dina planer för veckan.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig onsdag där du faktiskt vågar lite mer än vanligt. Du är modig, glad och positiv just nu. Solen förstärker de här sidorna hos dig och gör att du vågar ta lite fler risker än vanligt. Kvällen blir lugn och mysig.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar mest om rutiner och saker du måste göra. För att pigga upp stämningen lite kryddar du dagen med en oskyldig flirt. Venus gör dig ovanligt charmig och svårt att stå emot. Du tycker det är roligt att bli uppskattad.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen blir en seg dag där du inte alls får så mycket gjort som du skulle önska . Det blir ganska jobbigt eftersom du faktiskt såg fram emot att få sätta tänderna i ett utmanande projekt, men som det ser ut nu blir allt som är intressant uppskjutet på obestämd framtid.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lugn och njutbar. Du myser med familjen eller på jobbet. Det finns en härlig harmonisk känsla över ditt horoskop och du verkar inte kunna bli upprörd alls oavsett vem som försöker reta upp dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen har samma rasande tempo som tisdagen. Dagen flyger iväg och du har roligt samtidigt som det är väldigt känslomässigt uttömmande. På kvällen är du matt men nöjd över din insats den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen handlar om att ta initiativ utan att ta över vilket är en fin balansgång. Du älskar att leda och bestämma, men det här är inte ditt projekt så försök att hålla dig lite mer i bakgrunden. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att bestämma dig i ett visst sammanhang. Det verkar röra sig om sommarplaner, men det finns för många olika faktorer att ta hänsyn till så det blir inte riktigt som tänkt dig. Här gäller det att vara flexibel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons