Torsdag 9/4

08 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rätt så lugn torsdag där du får möjlighet att påbörja ett projekt som du läng velat komma igång med. Under dagen får du nyheter som du både finner oroande och roliga på samma gång. Kvällen handlar om att våga säga ifrån till någon som står dig nära.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och utvecklande torsdag där du i första hand ägnar dig åt projekt som har med en av dina passioner att göra. Det är inte så ofta du får tillfälle att jobba med något som du brinner för och som dessutom ger bra betalt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen utvecklas långsamt. På morgonen går det trögt så du bör undvika att lägga viktiga uppgifter eller möten innan lunch. När du väl piggnat till är du alert och klarar vad som helst. Kvällen bjuder på en överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Du får gärna vara lite mer envis om du ska klara av de uppgifter som väntar. Det finns alldels för många som är ute efter ditt ansvarsområde så det gäller att hålla sig på tå. En konflikt på jobbet kan eskalera om du inte sätter stopp för den i tid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att inte lägga någon tonvikt vid elaka rykten. Det är så lätt att ryckas med när man hör något och då spär man på osanningar utan att tänka på det. Idag är det en kollega som råkar ut för att bli omskvallrad utan att egentligen har gjort något.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en härlig torsdag där du får en önskan uppfylld. Det handlar om en dröm som egentligen inte är särskilt svår att nå, men som du inte unnat dig på grund av tidigare tidsbrist. Idag är det din tur att njuta så ta till vara på den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen blir intensiv på ett bra sätt. Det verkar som du tillbringar en hel del tid utomhus så passa på att njut av det vackra vädret. En vän har problem och hon vänder sig till dig för att få råd. Visa empati och stötta din vän när hon har det svårt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en förhållandevis lugn torsdag. Visst finns det att göra, men du överhopas inte direkt av jobb. Det här är en bra dag att ta en långlunch eller en eftermiddagsfika med kompisar på stan. Unna dig lite ledigt från allt ansvar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skyller ett misstag som du gör på en frånvarande kollega och det kanske löser ditt problem för tillfället, men det ställer till problem vid se snare tidpunkt. I det här fallet är sanningen det enda raka. Du räddar ju situationen till slut.

Stenbocken 22/12-19/1

Ibland blir du arg över småsaker och då går det ut över fel person. Idag är ditt humör extra labilt så försök att räkna till tio innan du får ett utbrott. När det gäller dagen i övrigt blir den mysig och väldigt familjär.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tenderar att bli väldigt trött på din kollega som slarvar med sin del av ert samarbete. Egentligen skulle du vilja köra på själv, men av olika anledningar så är inte den lösningen ett alternativ. Här gäller det att kompromissa.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här torsdagen sprudlar du av energi och dina kollegor blir överösta av din charm och din vältalighet. Under dagen kan en flirt mellan dig och en arbetskamrat bli lite mer allvarlig än den var tänkt att bli.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons