Fredag 10/4

09 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om de val som du gör och hur de påverkar din situation. Ibland är du väldigt impulsiv och det är fallet den här fredagen. Du agerar utan att tänka på konsekvenserna och då kan det blir lite jobbigt.

Oxen 20/4-20/5

Under en lång tid har du varit både trött och disträ, men idag verkar energin återvända till ditt horoskop igen. Du får inspiration av Månen och massor av arbetslust från Solen. Ta till vara på de här influenserna och njut av dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en rädsla att säga fel saker idag och din oro kan vara befogad. Genom att du påverkas så starkt av Merkurius kan du ibland prata utan att tänka dig för. Många gånger säger du vettiga saker direkt från hjärtat, men ibland kan det bli helt fel.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att göra små men säkra framsteg. Du är inne på rätt spår så nu gäller det att fortsätta i samma stil. På kvällen är det vänner och något form av firande som gäller. Det blir en sen men rolig fredag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här fredagen försöker du motivera dig själv att våga fråga en fråga som du vill ha svar på, men som du vet kan orsaka en del upprörda känslor. Under dagen möter du en eller flera intressanta personligheter som du kan lära dig en del av.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra fredag där utomhusaktiviteter står högt på listan. Är du ledig så njuter du i fulla drag, om du arbetar så försöker du kombinera jobbet med lite nöje. Det blir en riktig blandning av upplevelser den här fredagen.

Vågen 23/9-22/10

Unna dig lite lyx, men försök att hålla den ganska spartansk. Du har en förmåga att spendera lite för mycket pengar ibland och det går ut över både din egen och din partners ekonomi. Den här dagen är det bra om du tänker ekonomisk i första hand.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen handlar mer om att våga ifrågasätta än om att vara tyst. Du har mycket ilska och frustration i ditt horoskop och de här känslorna måste få ventileras. Under dagen får du ett bra forum att säga precis vad du tycker och tänker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska rolig fredag även om den inte riktigt slutar så som du tänkt dig. Under dagen möter du människor från olika världar som både imponerar på dig och skrämmer dig lite med sin kunskap. Kvällen tycks kretsa kring familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här fredagen är som gjord för romans, särskilt för förälskade Stenbockar. Du rycks med av värmen och stämningen. Vårkänslorna förstärker dina sinnen och gör dig mer mottaglig för flirt av alla slag. Njut av den här dagen och kvällen.

Vattumannen 20/1-18/2

Något som du nästan rott i hamn går åt skogen idag. Du var lite för självsäker i det här fallet och nu får du ta konsekvenserna av det. Det finns en chans att rädda situationen men då måste du vara både snabb och ödmjuk på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men den blir trevlig och lugn. Under den här fredagen träffar du gärna vänner och bara myser. Du är inte direkt på festhumör, men du känner dig social och vill gärna ha sällskap.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons