Lördag 11/4

10 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här lördagen försöker du samla mod att tala om något för din partner eller en släkting. Det är en hemlighet som du gått och burit på ett tag. Det kommer att kännas bättre efter du sagt som det är oavsett vilka konsekvenser som det får.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en härlig lördag där vädret får dig att må bra. Så länge solen skiner är du utomhus och samlar jordenergi. Ditt livsmod och din kreativitet återvänder med våren. Du startar gärna upp nya projekt i hemmet, särskilt om det har med inredning att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu kan du bli väldigt provocerad av att en vän inte vill lyssna på dina råd. Du tycker att han eller hon kunde vara mer uppmärksam. Under lördagen får du din misstankar bekräftade när det gäller en vän eller kollega.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är di inne i period då det mesta går din väg. Du tycker att dagen är rolig och kvällarna mysiga. Har du familj är du väldigt familjekär just nu annars är det vännerna som gäller. Det blir en intressant lördagskväll där du lär känna en del nya människor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen går alldeles för fort för att du har så roligt. Oavsett om du umgås med vänner, deltar i ett fritidsprojekt eller bara tar det lugnt så är det en härlig dag full av skratt. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Den här lördagen handlar om att våga ta risker. Du vet att du har mycket att vinna men minst lika mycket att förlora och frågan är om det är värt risken. Under den här dagen får du chansen att göra ett riktigt fynd.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir härlig och fridfull. Du passar på att vila upp dig ordentligt den här lördagen. För vissa Vågar finns risken att du inte ens tar dig upp ur sängen. Kvällen handlar om att ta hand om någon som står dig nära.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir en stressig historia där du försöker att hinna med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Under den här dagen gäller det att vara utvilad och skärpt. En avgörande fråga om ekonomin kommer upp under kvällen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tvekar när det gäller ett förslag som du fått. Visst verkar det frestande, men på samma gång tycker du att det är en smula konstigt att just du har fått den här förfrågan. Kvällen kan bjuda på en fest av något slag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen andas romantik och mys, särskilt för nyförälskade Stenbockar. Du är nästan lika förälskad i känslan som i din partner och vårvädret bidrar till den romantiska stämningen. På kvällen får du en komplimang som värmer ända in i själen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du riskerar en hel del för att få det du vill ha just nu. Du brukar inte vara så här driven, men när det gäller något du brinner för så finns det inge begränsningar för hur långt du kan tänkas gå. Kvällen blir mysig och familjebetonad.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här lördagen blir du djupt besviken på av vän eller bekant som inte vill göra så som du vill. Ni hade ett avtal och du trodde att ni var överens, men plötsligt så ändras villkoren och du riskerar att förlora en hel del.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons