Söndag 12/4

11 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir en bra dag där du förhandlar om villkor och ändrar på saker som har med både ditt arbete och ditt privatliv att göra. Under den här dagen sluter du ett nytt avtal som kan bli vinstgivande på sikt.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar egentligen om att ta en sak i taget och att inte stressa. Du har del projekt som du vill bli klar med, men frågan är om du hinner med allt som du tänkt dig den här dagen eller om du ska dela upp ditt arbete under flera dagar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du mår som bäst när du får som du vill och det får du idag. Du njuter verkligen av att kunna driva igenom en idé och få din partners stöd genom alla leden. Kvällen blir en ganska segdragen historia där du tvingas lyssna på en person som tråkar ut dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en händelselös söndag där du mest tar det lugnt och vilar ut. Även om det låter tråkigt så har du en underbar dag där de små nöjena sätter guldkant på tillvaron. Under kvällen ska du inte glömma bort en vän eller släkting som väntar på ditt samtal.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just den här söndagen har du fullt upp. Du har så många järn i elden att du glömmer bort något som du absolut inte får glömma. Här gäller det att vara helt ärlig och erkänna att du gjort ett misstag. En bra dag att träffa vänner på.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här söndagen tvekar du inför ett beslut som du är på väg att fatta. Det blir en kväll då du velar en hel del fram och tillbaka. Om du inte kan bestämma dig kanske du ska ta råd av en person som du litar på.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen får du in en påverkan från Månen i ditt horoskop och det gör dig känslomässigt mer öppen. Det blir en härlig dag där du träffar vänner och familj. Det verkar som mycket av din uppmärksamhet kretsar kring djur den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner en oro i hela kroppen och du vet inte vart den kommer ifrån. Det finns alldeles för mycket som lockar för att du ska kunna slappna av och det lugnt den här dagen. Du tingar dig själv att vara aktiv fast du egentligen skulle behöva vila.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen ska du se upp med dåliga affärer. Ditt horoskop varnar för ditt omdöme och för din blåögdhet. Du vill så gärna tro att du gör ett kap så du lurar dig själv fast du borde veta bättre. Kvällen se ut att bjuda på en positiv överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Just idag undviker du en person som av någon anledning gör dig en smula obekväm till mods. Det kan vara att ni på något sätt överskridit de sociala normerna för vänskap och nu vet du inte hur du ska fortsätta er relation.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på strålande gott humör eftersom du äntligen har fått som du velat. Det är inte ofta du kan påverka omständigheterna på samma sätt som du gjort idag. En vän ger dig ett förnuftigt råd som du borde följa.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir annorlunda och lärorik. Det verkar som du går på en kurs av något slag och innehållet i kursen är både överraskande och lite chockerande. Här gäller det att släppa sin hämningar och bara ha kul.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons