Måndag 13/4

12 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en energifylld dag där du får möjlighet att imponera med dina kunskaper inom ett visst ämne. Mars är i ett starkt förhållande till ditt tecken vilket ger dig extra självförtroende. Du mår verkligen bra just nu.

Oxen 20/4-20/5

Du har en tendens att bli upprörd för småsaker och det kan bli ett problem den här dagen då det finns många faktorer som kan gå fel. Här gäller det att hålla en jämn nivå och inte reta upp sig. Lyckas du med det så kan du få en riktigt produktiv måndag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra dag där du lägger tonvikten på att ta hand om dina kollegor. Det finns särskilt en som har bekymmer och då är du där och stöttar honom/henne. Det finns ett lugn och en balans i ditt horoskop som är rätt så unik.

Kräftan 21/6-22/7

Att vara först är inget för dig idag. Du är seg och orkar inte tävla, inte ens som du skulle vilja. Du måste lyssna till din kropp och inte pusha dig själv för mycket. Kvällen blir lugn och du får möjlighet att somna tidigt för en gångs skull.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att få människor i din omgivning att må bra just nu. Genom din omtänksamhet och din livsglädje bidrar du till en roligare måndag för de flesta av dina kollegor. Tänk bara på att inte driva för hårt när du stöter på motstånd, då kan du få problem.

Jungfru 23/8-22/9

Genom din envishet kan du rubba berg och det behöver du för att komma dit du vill. Det finns ett motstånd mot att du ska lyckas och du måste inse att du kommer att få fiender om du fortsätter att sträva åt det håll som du gör idag.

Vågen 23/9-22/10

Just nu råder det kaos i ditt tecken. Det finns som vanligt en hel del obeslutsamhet men också en osäkerhet som inte brukar finnas där. Du är rädd att säga eller göra något fel. Lita till din intuition, den är stark just nu och kommer att leda dig rätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag försöker du pussla ihop en bild av en händelse där du själv inte var med. Du får fragment av historier från olika håll och genom att binda samman de bilder du får försöker du se om du kan räkna ut vad som egentligen hänt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn måndag där fokus ligger på att lyckas med olika projekt. Under dagen möter du en person som gör dig på extra gott humör. Kväll bjuder på en del överraskningar så det gäller att du vågar släppa dina hämningar.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir minst sagt omtumlande. Det är många som drar i dig just nu och alla vill ha din uppmärksamhet, Själv vet du inte riktigt hur du ska bete dig, kanske blir du rent av lite blyg och drar dig undan.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som inte tänker slänga in handduken bara för att det finns en hel del medtävlanden. Du vet att du kan vinna och ibland blir du triggad av fajten. Under dagen kan ett möte få dig att förstå något om dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du motstår alla frestelser idag och det är du nöjd med. Fisken är knappast känd för sin osvikliga karaktär och därför blir du extra stolt när du lyckas tacka nej till något som är frestande men som du vet att du borde avstå ifrån.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons