Onsdag 15/4

14 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska medioker onsdag eftersom du inte riktigt är på humör. Det finns något i ditt privatliv som oroar dig och får dig att ständigt tveka. Under dagen möter du en person som triggar igång din ilska rejält.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir skön och bekväm. Du arbetar i lagom takt men får ändå en hel del gjort. Just nu grubblar du mycket över livet och hur framtiden ser ut. En vän hör av sig med roliga nyheter som piggar upp din dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland är du väldigt drivande och det är du idag. Du lyckas få igång flera projekt som ingen annan än du tror på och bara att motivera människor att följa dina idéer hur konstiga de än är blir en framgång i sig.

Kräftan 21/6-22/7

Du har roligt och är på ett strålande humör den här onsdagen. Något i ditt horoskop har vänt och skänker dig massor av hälsosam energi. Under dagen möter du en ny kollega som får dig att börja fundera över sommaren.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en annorlunda dag eftersom du tvingas att tag i projekt som egentligen inte är dina. Det handlar om sjudomar eller annan frånvaro på din arbetsplats. Tack vare att du är så flexibel så blir den här förändringen inget problem för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du tvekar inför ett beslut som du vill fatta. Du är helt enkelt lite rädd eftersom du inte vet hur långtgående konsekvenser det kommer att få. Dagen blir fylld av funderingar och grubbel. Du vänder ut och in på alla argument, både dem för och emot ditt beslut.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra onsdag där du jobbar i ett raskt tempo och går helt upp i nuet. Under dagen kan en diskussion uppstå och frågan är hur mycket energi du lägger på att vinna den här argumentationen.

Skorpionen 23/10-21-11

Var förståndig och försök att inte pressa din partner för hårt den här dagen. Risken är stor att du gör honom/henne rejält ilsken. Här handlar det mer om att lirka och smickra för att få som du vill. Kvällen bjuder på värme, god mat och trevligt umgänge.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Vad du än väljer att göra så blir det bra eftersom du har så mycket positiv energi i ditt horoskop just nu. Gör som du brukar och förlita dig på din instinkt så kommer du att få framgång både privat och på jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Var envis med dina mål idag. Du har god potential att vinna allt du strävar efter, men då får du inte bli osäker och ge upp. Du är som bäst när du tror på dig själv och då är också din charm på topp. Det kan bli en magisk dag om du bara försöker.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du inne i en period där du kämpar på i motvind. Det finns någon annan som vill ha det du vill ha och som det ser ut nu är du på väg att förlora den här striden. Ge inte upp, du har så mycket att vinna och så lite att förlora.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen råkar du klistret för något som du sagt. Ibland pratar du utan att tänka efter först och så är fallet idag. Det blir alldeles galet och det bästa vore om du svalde stoltheten och bad om ursäkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons