Torsdag 16/4

15 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen bjuder egentligen inte på några överraskningar. Din cheftycks vara på hugget och du får en hel del påpekanden som du anser är totalt onödiga. Här gäller det att inte lägga energi på saker som du ändå inte kan påverka.

Oxen 20/4-20/5

Under den här torsdagen känner du en oro utan att veta vad den beror på. Det finns en rastlöshet och en otålighet i ditt horoskop som gör att du inte känner dig riktigt nöjd med någonting i ditt liv just nu. På kvällen är det social samverkan som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu väldigt försiktig med vad du säger och till vem du anförtror dina hemligheter. Det blir en lite konstig dag eftersom du på något sätt försöker undvika en person som har svikit dig, men ödet tycks hela tiden skuffa ihop er i olika situationer.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att sova vissa nätter och det påverkar ditt humör idag. Se upp med tidiga möten eller avgörande beslut under förmiddagen. Du måste inse att du när du är på det här humöret som du är under första delen av dagen så ska du hålla dig till rutinarbete.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen får du en unik möjlighet som du inte ska tacka nej till även om du upplever att du varken har ork eller tid med ett extra projekt just nu. De dörrar som öppnas på grund av din prestation i det här jobbet kommer inte tillbaka så ta chansen när du har den.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en social dag där du hör en hel del matnyttigt skvaller. Under dagen dyker det upp möjligheter att utveckla och förändra ett projekt så att det blir mer likt dina önskemål. En kollega verkar vara ovanligt förtjust i dig och han/hon hjälper dig gärna idag.

Vågen 23/9-22/10

Ibland kan du vararätt så kallhamrad och det är du idag. Genom att inte lyssna på de råd som du får försätter du dig själv i en ganska svårt sits som kommer att kräva en hel del arbete för att ta sig ur. Kvällen blir trevlig och du känner dig ovanligt social.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska rolig torsdag även om du får stressa en hel del för att hinna med. Dina projekt börjar gå ihop på ett bra sätt och du känner att du äntligen har fått kontroll över din vardag. Kvällen passar bra för idrott av alla slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska lugn inledning på torsdagen, men efter förmiddagsfikat trappas tempot upp väsentligt när du plötsligt får flera nya projekt som du inte räknat med. Eftermiddagen innehåller en hel del lovande möten.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en helt omvälvande torsdag där du inte vet vilket ben du ska stå på till slut. Visst är det mycket roliga saker som sker, samtidigt ställs du inför val som är svåra och du riskerar att såra någon du tycker om. Välj dina ord med omsorg i allt som rör kärlek.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här torsdagen blir stressig och ganska tuff, samtidigt känner du att du gör stora framsteg inom flera områden och det gör dig glad. Du tycker att du stått still och stampat på samma fläck under en längre tid men nu börjar det äntligen lossna.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en unik resa den här torsdagen och du är den som håller i rodret. Du vågar ta nya initiativ och du är mycket bestämd. Den här järnviljan kommer från Mars som ger dig både styrka och energi att driva igenom olika projekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons