Fredag 17/4

16 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar mest om att våga ta chansen när den dyker upp. En fantastisk möjlighet visar sig och då är det bra om visa att du vill vara med på det här tåget. Du saknar knappast mod i vanliga fall så nu gäller det bara att bit ihop och våga.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir stressig och delvis monoton. Som tur är kan du och din kollega liva upp stämningen med skämt och roliga infall. Det finns en livsglädje och en lekfullhet i ditt horoskop även om det inte har så mycket med jobbet att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här fredagen blir det riktigt trevligt på jobbet. Du umgås med människor som du beundrar samtidigt som du faktiskt får möjligheten att lära dig nya saker. På kvällen är det fest och socialt nätverkande som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir rolig, stressig och väldigt påfrestande. Du lär dig massor av nya saker, kanske på en kurs eller liknande. Samtidigt har du svårt att ta in all information som du får, du känner att du fullkomligt proppas full med fakta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen är det bra om du omvärderar en person som du tidigare underskattat. Även om den här kollegan kanske inte är någon som du skulle umgås med privat så inser du att nu fungerar bra ihop arbetsmässigt.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intressant eftersom du möter en person som du inte förstår dig på. Han eller hon fascinerar dig och äcklar dig lite på samma gång som du känner dig dragen till henne/honom. Det är en blandning som är ganska svårsmält.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du ganska lat och du undviker de tyngsta sysslorna den här dagen. Genom att smita undan låter du någon annan ta mer ansvar och det kan få konsekvenser längre fram. Försök att bit ihop. På kvällen firar du något tillsammans med dina vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir en hormonisk dag som flyter på utan problem. Du är omtyckt både på jobbet och privat vilket gör att det mesta i ditt liv är bra just nu. Se upp med onödiga utgifter. Du har en tendens att impulsshoppa lite väl mycket just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn fredag där du fokuserar på att ligga steget före i många uppgifter. Genom att förbereda dig på det här sättet kommer du att ligga bra till i starten för nästa vecka. Kvällen blir härlig och annorlunda.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du väldigt inne bland dina vänner. Alla vill umgås med dig och du blir nästan blyg av allt beröm som du får. Under dagen träffar du en speciell person som får dig att må extra bra. Kvällen kan bli romantisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här fredagen bjuder på en hel del flirtande mellan dig och en vän. Du vill egentligen inte gå längre än till vänner, men den här personen tycker om dig mer än så och gör inget för att dölja sina känslor.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen är det bra om du är bestämd och inte ger efter för lätt. Ibland har du en förmåga att falla till föga för personer som du bryr dig om och då klarar du inte av att stå fast i dina beslut. Här gäller det att se fördelarna som kommer av att vara envis.

 

 

 

 

 

 

 

Annons