Lördag 18/4

17 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir en rolig dag där du träffar släkt och vänner. Är vädret bra så tillbringar du det mesta av din tid utomhus. Våren gör dig harmonisk och mer välvilligt inställd till det mesta. På kvällen väntar trevligt sällskap och god mat.

Oxen 20/4-20/5

Du försöker undvika en diskussion som du vet att ha med din respektive. Egentligen vill du få det här ämnet utagerat, samtidigt är du rädd för vilka konsekvenser det här samtalet kan komma att få. Lita på ditt hjärta, det leder dig rätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en period då du har alldeles för mycket att göra, även på helgerna. Det bästa vore om du kunde dra ned på alla måsten så du fick en möjlighet att varva ned, särskilt en lördag som denna. Risken att du blir tröttare efter än före helgen.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet så mycket och ändå förstår du så lite. Du har alla fakta i handen och kan ändå inte lägga ihop två och två om en vän. Ibland är Kräftan väldigt naiv och det är du idag. På kvällen får du en trevlig komplimang av din partner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ekonomin är i fokus. Oförutsedda utgifter tvingar dig att ta tag i din ekonomi vare sig du har lust eller inte. För Lejonet handlar det mesta om impuls och känsla, något du måste sätta åt sidan idag när du börjar planera för framtiden.

Jungfru 23/8-22/9

Du möter ovanligt många intressanta människor den här lördagen. Det verkar som du är på något evenemang av något slag så njut av nuet och sug åt dig av allt som ger dig inspiration. Månen ökar på din kreativitet så ta till vara på dina idéer.

Vågen 23/9-22/10

Under den här lördagen är du arg för att du inte får som du vill i ett visst sammanhang. Du brukar kunna påverka människor att tycka som du, men nu har du stött på en person som är envis, och enveten vilket för dig frustrerad.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra lördag där du får utlopp för din energi. Du är engagerad i något projekt som kräver det mesta av din uppmärksamhet. På kvällen umgås du gärna med vänner. Det verkar som om du har gäster som kommer långt bort ifrån.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du försiktig när du blottar dina känslor. I vanliga fall är du framåt och passionerad, men det verkar som om du är rädd för att bli sårad så du håller dig lite på din kant. Kvällen blir rolig och omväxlande.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att bli väldigt engagerad när du väl blir engagerad och det blir du idag. Oavsett vad det är som fångar dig så går du in i det här projektet/relationen med hela ditt hjärta. På kvällen blir du överraskad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du funderar mycket just nu och du gör ditt bästa för att hålla dig själv på gott humör. Under kvällen vill du gärna mysa med vänner och familj. En god middag och lite trevlig samvaro är precis vad du behöver.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ovanligt lugn den här lördagen. Som Fisk har du oftast fullt upp, men just idag väljer du att inte planera så mycket utan att ta dagen som den kommer. Kvällen blir lika lugn som dagen, men du får goda nyheter från en vän.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons