Söndag 19/4

18 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just den här söndagen är det bra om du behåller fokus på det som är viktigt och inte fladdrar ut i olika saker. Under den här dagen får du nyttig information som du kan använda dig av i framtiden om du spelar dina kort rätt.

Oxen 20/4-20/5

Du har en härlig förmåga att inspirera dina medmänniskor den här söndagen. Genom att bara vara dig själv och visa omtänksamhet får du alla i din omgivning att må bra. Dagen kretsar kring god mat och dryck, något som är väsentligt för varje Oxe.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en innehållrik söndag där du fokuserar på att ta hand om din familj eller dina vänner. Det finns mycket känslor och främst empati i ditt horoskop just nu. Det blir en givande och riktigt mysig dag för din del.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du en förmåga att locka fram det bästa hos dina vänner. Du är sprudlande glad och det finns en härlig energi i ditt horoskop främst från Solen som gör att du orkar mer än du brukar. Dagen blir härlig och impulsiv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en kreativ dag där du skapar, gärna inom konst. Du tycker at det är roligt att låta fantasin få fritt spelrum. Under dagen upptäcker du nya talanger hos dig själv och du blir nöjd över din prestation.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen handlar om tålamod. Tålamod med de projekt som du påbörjar och tålamod med både barn och djur i din omgivning. Det blir en tidvis seg dag, men du känner att mycket av det som du engagerar dig i är nyttigt och på sikt givande projekt.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen får du en hel del lögner kastade i ansiktet. Här är det bra om du är bestämd och förnekar de osanningar som du hör. Om du tvekar det minsta kan det förstärka snarare än dementera rykten som uppstått.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen blir en dag då du verkligen kan gå in i dig själv och fundera över livet, vardagen och kärleken. Skorpionen behöver verklighetsflykt då och då för att orka med. De här stunderna när du är helt för dig själv och berikande och väldigt nyttiga för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du funderar över en person i din närhet. Han eller hon har ändrat sitt beteende den senaste tiden och det kan hända att det påverkar er relation. Under kvällen ha du möjlighet att överraska en vän. Du är ofta impulsiv, vilket gör att du älskar att bara åka hem till dina vänner på vinst och förlust.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir både lugn och ganska annorlunda på samma gång. Du verkar ha en intensiv kontakt med en eller flera vänner, men frågan är om ni träffas eller om all kommunikation sker via telefonen. Du verkar inte helt pigg och ditt horoskop indikerar att du stannar hemma.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder kanske inte på några överraskningar, men den blir väldigt lugn och behaglig. Du njuter av att inte planera så mycket utan bara ta det lugnt och mysa med familjen. Är vädret dåligt så är en bra film det perfekta söndagsnöjet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får en hel del att tänka på den här dagen. Dels har du lyckats pussla samman en del olika sanningar genom att lägga ihop olika historier och rykten som du hört och dels så gör du egna, klipska antaganden beträffande en viss person.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons