måndag 20/4

19 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om organisation och om att hitt rätt. Just nu påverkas du starkt av jordelementet vilket skänker ditt tecken lite mer struktur och ordning, något som du kan behöva. På kvällen får du en positiv nyhet.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en annorlunda dag där du får vara väldigt självgående om du ska få ihop hel ekvationen. Tack vare lite fantasi och en hel del motivation lyckas du med det mesta du tar dig för. En väninna behöver dina råd så det gäller att finnas där för henne.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen får du pröva på hur det känns när ingen lyssnar. Du har massor av bra idéer, men inget tycks gå fram till din kollega som är helt absorberad av sig själv. Förmiddagen blir tung, men efter lunch jobbar du mer självständigt och det känns bättre.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska rolig och innovativ dag där du får expandera ditt tankesätt och utveckla olika teorier som du har. Under dagen kan en fråga beträffande din tjänst eller lön bli aktuell. Här gäller det att hålla huvudet kallt och inte förhasta sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt uttråkad på det mesta i ditt liv. På jobbet går det på tongång och du skvallrar en hel del med en ny kollega. Se upp så att du inte hamnar i en negativ spiral, för den kan det vara jobbigt att ta sig ur.

Jungfru 23/8-22/9

Den här måndagen jobbar du mycket för dig själv och det tycker du både är skönt och lite tråkigt på samma gång. En vän vill gärna komma med en idé för sommaren, men du undviker den här typen av frågor just nu.

Vågen 23/9-22/10

Du är på väg någonstans och det gör att dagen mer handlar om en resa än om att slappa och ta det lugnt. Det blir en ganska långtråkig dag även om du vet att det i slutändan kommer vara värt besväret. Under kvällen njuter du av att helt gå upp i nuet.

Skorpionen 23/10-21-11

Din självsäkerhet ökar under dagen och du känner dig mycket motiverad att göra saker som du normalt sett inte brukar göra. Det är Solenergin som ger dig den här dosen av självförtroende så ta till vara på den.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Visa vart skåpet ska stå, låt ingen köra med dig idag. Det är du som sitter inne med den mesta av informationen så rimligtvis borde det vara du som styr upp projekten idag. Kvällen handlar om att våga ta för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Något har hänt under helgen. Du har svårt att sätta fingret på det, men du känner att stämningen är annorlunda på jobbet. Det bästa du kan göra är att hålla dig lite i bakgrunden och iaktta din omgivning.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här måndagen lyssnar du enbart på dig själv och det kan försätta dig i en jobbig situation. Du har fått uppgifter som du ska lösa och du har fått instruktioner för hur det ska gå till men tyvärr har inte informationen gått fram.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rätt så omvälvande dag för din del. Du har tunga beslut att fatta, samtidigt som du vet att det faktiskt inte finns någon tvekan om vilken väg du vill välja. Här gäller det bara att visa att du bestämt dig och att det inte finns någon återvändo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons