Tisdag 21/4

20 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lång dag även om du är produktiv. Du känneratt vissa delar av dagen är riktigt tunga, här gäller det att bita ihop och hitta det positiva i de små delarna istället. Under kvällen möter du en person som gör dig glad.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir intressant och lärorik. Du inser hur lite du har att säga till om i vissa sammanhang och du lär dig att helt enkelt flyta med i strömmen. Det blir en kreativ dag där du utvecklas och lär dig nya saker hela tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här måndagen tar du upp en del känsliga ämnen och det väcker funderingar. Det blir en bra dag eftersom du reder ut en del problem som ni haft på jobbet och du känner att en del relationer får en nystart.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar främst om att ta tillvara på små stunder av total lycka. Det blir en vardaglig men samtidigt romantisk dag där du drömmer dig bort och njuter av stunden på samma gång. Under kvällen har du möjlighet att göra ett val.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen går fort. Du har många järn i elden och du utvecklar en hel del olika projekt under dagen. På kvällen blir du misstänksam över ett samtal eller ett sms. det här kan leda till ett gräl eller till en väldigt hetsig diskussion.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen är det bra om du försöker vara väldigt noggrann med detaljer. Det finns en varning för slarv i ditt horoskop och för de konsekvenserna som ditt slarv kan få. På kvällen slappnar du gärna av med familjen eller skvallrar med dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Var inte allt för bestämd mot en kollega. Han eller hon är en fri själ och har svårt när man säger till. Här är det bättre att locka och smickra än att piska. I alla fall om du vill få fram ett bra resultat. Under kvällen är det sport av något slag som gäller.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på ett äventyr som du inte var beredd på. Det blir en rolig och händelserik dag där du både tar egna initiativ och får dina kollegor att blomma upp och komma med idéer. Samarbetet flyter på och du har det riktigt trevligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen försöker du hitta en arbetstakt som passar dig. Som det är nu är du tidvis väldigt stressad på jobbet och tidvis uttråkad för att det inte finns tillräckligt att göra. Du vill hitt en jämvikt så att dagarna går lite snabbare.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir överraskande bra, men inte alls på det sätt som du tänkt dig. Du blir förvånad över hur hela dagen utvecklar sig,, men du bestämmer dig för att följa med strömmen och bara hoppas på det bästa.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en annorlunda tisdag eftersom du tvingas omvärdera en hel del arbete som du gjort. Underdagen får du möjlighet att utveckla en ny idé i en helt ny inriktning och det kan hjälpa dig att komma runt vissa problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir intensiv, både på ett bra och på ett dåligt sätt. Det är för mycket som sker just nu och du hänger inte riktigt med, men samtidigt så vet du att det här är en process som du måste gå igenom på ett eller annat sätt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons