Onsdag 22/4

21 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen har du massor av fantasi och roliga påhitt för dig. Solen ger dig extra energi och du orkar lite mer än vanligt. På jobbet kan ett internt bråk få dig att ryta till, något som du annars undviker att göra.

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att se saker positivt även om det verkar helt kört. Idag har du användning av den här talangen. Du satsar på att utveckla din kreativa sida. Kvällen blir stimulerande och omväxlande men senare än du tänkt dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen får du nyheter som du både väntat dig och fruktat. Det här tvingar fram ett beslut som du velat avvakta med, men nu känner du att du inte har något val. Under kvällen får du stöd och råd av en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen bjuder på variation och roliga upplevelser. Det blir en bra och blandad dag där du får en hel del saker uträttade. Månen ger dig förmågan att känna med människor som har det svårt och den talangen har du användning för idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska konstig dag. Du trodde att du hade stenkoll, men din tro och verkligheten stämmer inte överens så du måste förändra och förbättra mycket snabbare än du räknat med. Under dagen så är det hetaste ämnet ekonomi och lönsamhet.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rätt så udda dag. Du måste driva igenom ett beslut som du egentligen inte håller med om, men som du inte har något annat val än att ställa dig bakom. På kvällen unnar du dig något du längtat efter.

Vågen 23/9-22/10

Glöm inte bort vem du är och vad du står för. Just nu rullar livet på så fort att du ibland inte hinner med. Det är viktigt att du tar en time out när du känner att det blir för mycket. Lyssna både till din kropp och till ditt hjärta.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen börjar väldigt segt. Du orkar inte riktigt engagera dig så mycket som du skulle vilja. Under dagen vaknar du sakta men säkert till liv så den mest effektiva delen av den här dagen är eftermiddagen och kvällen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara alert och på hugget. Du får en mängd utmaningar slängda till dig och det gillar du, se bara upp så att du inte tar dig vatten över huvudet. Det blir lätt lite väl mycket av det goda för din del.

Stenbocken 22/12-19/1

Du trasslar in dig i en massa intriger utan att egentligen veta om det. Följ ditt hjärta den här veckan så leder det dig rätt. Om du handlar instinktivt istället för att agera efter logik så kommer dagen att bli både mer intressant och mindre komplicerad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du är knepig men du kan inte rå för det. Det finns något hos en viss person som triggar igång dig på en rad punkter. Du säger elaka saker för att skydda dig själv samtidigt som du blir arg på dig själv för att du hanterar situationen så dåligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir kanske inte en drömonsdag, men den blir ändå förvånansvärt effektiv. Du hinner med en hel del saker som du legat efter med. Att hålla dig upptagen hindrar tankarna från att vandra iväg och det tycker du är skönt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons