Torsdag 23/4

22 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen blir du riktigt arg. Egentligen är det en småsak som blir upprinnelsen till det här grälet, men Mars gör dig lättprovocerad och du förstorar upp allt som retar dig. Se upp så att du inte fattar ett väldigt dåligt beslut när du är ilsken.

Oxen 20/4-20/5

Oj vad trött man kan vara den här torsdagen. Du har svårt att hålla dig på benen och vill helst bara krypa in i ett hörn och sova. Du blir tvungen att försvara ditt tankesätt inför en chef idag, något som du verkligen inte har lust med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen tvingar fram det värsta och det bästa hos dig. Det är starka planeter i rörelser och det känner du ända in i märgen. Det finns en oro och en nervositet i ditt tecken som du inte riktigt kan identifiera. Här gäller det bara att lita på din magkänsla.

Kräftan 21/6-22/7

Kräftan går in i en lugnare och mer harmonisk period. Du är inte lika stressad och du har lättare att prioritera det som är viktigt för dig. Det blir en bra dag med en härlig avslutning. Du unnar dig verkligen något speciellt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vågar mer än du tror om du bara försöker. Ditt största problem just nu är att du inte riktigt kommer igång. Allt känns motigt och jobbigt. Här finns en vän som gärna ger dig den där extra knuffen som du kan behöva.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lång torsdag och det vet du om redan i förväg så du är beredd. Du har tuffat till dig och vågar ta en konflikt även om du tycker det är lite jobbigt. Det blir en produktiv och intressant dag särskilt för sent födda Jungfruar.

Vågen 23/9-22/10

Just nu tycker du en massa saker och det gör att du har svårt att bestämma dig. Torsdagen bjuder på alldeles för många valmöjligheter för en velig Våg. Här gäller det att bestämma sig snabbt och sedan stå fast vid beslutet även om du tror att du kan få något bättre.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på tristess av stora mått som det gäller att bara härda ut. En viss person muntrar upp dig med sina kvickheter och sitt leende. Kan det vara att du är på väg att bli lite förälskad. Det är en härlig vårkänsla i ditt tecken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har massor av idéer idag. De flesta är bra, men några är riktigt usla. Här gäller det att kunna skilja agnarna från vetet. Under kvällen möter du en person från det förflutna och det väcker en mängd minnen till liv.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en förtrollande torsdag där du får uppleva saker som du inte upplevt förr. Du blir både förvånad och lite generad över någons intresse för dig. Som singel kan det finnas en chans till en ny romans. Har du ett förhållande är känslorna mycket komplicerade.

Vattumannen 20/1-18/2

Det här är dagen då du vågar vara gränsöverskridande. Du har insett att du har mycket att vinna på att vara modigare och det är du idag. Du tänker nytt och innovativt. Tack vare din charm får du dina medarbetare med dig på de galnaste idéer.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir härlig och lite annorlunda. Du passar på att göra något för bara dig och du känner dig nästan skyldig när du frossar i egen tid. Tänk på att när du är lycklig så delar du med dig av dina känslor och sprider glädje omkring dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons