Fredag 24/4

23 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lugn, särskilt för tidigt född Vädurar. Det flyter på bra för dig den här dagen, både privat och arbetsmässigt. Du får mycket beröm för en insats som du gör och du är själv nöjd med resultatet. På kvällen passar det bra att träffa vänner.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en härlig vårkänsla i ditt horoskop just nu. Som singel är du flirtig och utåtriktad. Du njuter av all uppmärksamhet som du får. Den här fredagen blir intensiv på ett bra sätt. På kvällen vill du gärna festa, men du är för trött för att orka vara ute särskilt sent.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu undrar du mycket över en person som på undviker dig. Ni verkar ha varit vänner tidigare, men något har hänt och du vet inte riktigt vad. Under den här dagen får du en ledtråd till din väns ändrade beteende.

Kräftan 21/6-22/7

Solen ger dig energi så fokusera på jobbiga uppgifter idag. Du har både närvaron och orken att ta itu med tidskrävande och koncentrationskrävande projekt. Under kvällen är det hemmamys med familjen som gäller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är svårt för dig att förstå vad det är som är fel just nu. Du känner att något har förändrats på din arbetsplats, men du är inte riktigt säker på vad förändringen innebär för dig. Det bästa är att inte ta för stor plats utan att hålla sig lite i bakgrunden och iaktta omgivningen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Du skämtar och har roligt samtidigt som du är ditt vanliga effektiva jag. Under dagen stöter du på mindre problem och du imponerar på en kollega genom att hantera motgångarna utan att lyfta på ögonbrynen.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men den blir lugn och harmonisk. Du har hittat ett arbetstempo som passar dig och som gör att du är effektiv utan att stressa. Månen skänker ditt tecken ovanligt mycket kreativitet just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra fredag även om du gör bort dig lite på förmiddagen. Du avslöja en hemlighet som du borde hållit för dig själv. Under dagen inser du att ditt misstag kanske var det bästa du kunde göra. Nu när inget är hemligt längre så slipper du vakta på din tunga hela tiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intensiv och stressig fredag där du sätter frågor som rör pengar och din personliga ekonomi i första rummet. Under dagen får du nyheter av en vän som stör dig. Det är lite för mycket saker som sker i den här personens liv enligt din åsikt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att ta för sig och att inte vara rädd för att sticka ut. Genom att våga lite mer lyckas du med att uppfylla en av dina drömmar. Du är på strålande gorr humör idag och din busighet är smittsam. Kvällen kan bjuda på en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är starka känslor i tecknet just nu. Är du nyförälskad kan det vara svartsjuka. Det finns en indikation på att du känner väldigt starkt för någon som kanske inte besvarar dina känslor på samma sätt tillbaka.

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar på om du har gjort rätt val och idag får du svaret. Ibland kan det bara behövas en bekräftelse på att man är på rätt väg för att det ska kännas bättre. Kvällen bjuder kanske inte på så många nöjen, men på hemmamys och på god mat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons