Lördag 25/4

24 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om att ta för sig i olika sammanhang. Det blir en rolig och omväxlande lördag där du står i centrum för många personers uppmärksamhet. Under dagen möter du en barndomsvän och det blir ett kärt återseende.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en dag med mycket utomhusverksamhet, särskilt om du har en trädgård. Du älskar att pyssla och att köra händerna djupt i myllan och gräva. Närkontakten med jord skänker ditt tecken en positiv energi samtidigt som du blir lugn och harmonisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara med om ovanliga saker. Utan att veta det så attraherar du slumpen just nu så att de mest konstiga händelser drabbar dig. Under lördagen får du omvärdera många olika åsikter som du tidigare har hållit för sanningar.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en stimulerande dag där du är utomhus så mycket som du kan vara. Under dagen njuter du av en tillfällig respit ifrån ett beslut som du vet att du snart måste fatta. Det blir en paus i vardagen där du kan andas ut och bara njuta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara först på plats när det gäller en tävling eller ett uppdrag. Genom att visa att du verkligen vill det här lyckas du förändra oddsen att vinna till din fördel. Under kvällen är det vänner och uteliv som är i fokus.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra lördag där det inte händer så mycket. Du slappnar av och bara tar det lugnt. Det blir en riktigt härlig dag där du får vila upp dig ordentligt. En person tycker som du väldigt mycket om hör av sig med goda nyheter under kvällen.

Vågen 23/9-22/10

Just nu fokuserar du lite på fel saker. Du prioriterar visligen, men inte det som är viktigast utan det du tycker är roligast. Under dagen uppstår ett dilemma som du måste lösa på ett vuxet och moget sätt. Här gäller det att tänka innan du talar.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en händelserik lördag där du får testa ditt tålamod i olika sammanhang. Skorpionen är inte direkt känd för att ha tålamod så det kan bli en prövande dag för din del. Under eftermiddagen har du chansen att unna dig lite välförtjänt lyx.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Stjärnorna varnar för att du är på väg att göra ett stort misstag. Tänk igenom det beslut du fattat och tänk en gång till. Det kommer att visa sig att du inte tagit med alla viktiga saker när du bestämde dig utan du gick mer på känsla än på logik.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn i alla fall som inledning. Du har trevligt och träffar vänner. På kvällen så myser du gärna med god matt och härligt umgänge. Det blir en skön avslutning på en riktigt bra dag. Kvällen bjudet även på en liten överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är det lite kaotiskt i ditt tecken. Även om lördagen blir bra så har du svårt att slappna av och njuta. Det är mycket känslor i omlopp just nu och det är bra om du ventilerar dina tankar med en vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir ovanligt händelselös. Du tycker att det borde vara en massa aktiviteter på gång, men av olika anledningar så ställs de in och det slutar med att du är hemma och tar det lugnt. Unna dig en riktig ta hand om dig själv dag idag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons