Söndag 26/4

25 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det är sällan du unnar diig att vara helt själv. Som Vädur betyder ensamheten en hel del eftersom den ger dig tid att fundera eller att bara vara utan att tänka på någon annans behov än ditt eget. Den här dagen blir härligt ensam.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen bjuder på en utmaning som du inte vara riktigt beredd på. Det handlar om att du får möjlighet att visa upp dig i ett sammanhang som inte bara är förmånligt för dig själv utan även för din familj. Du knyter kontakter och utbyter idéer den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Utan att veta det har du trillat dit i en noga utlagd och gillrad fälla. Här gäller det att vara försiktig så att du inte gör skadan värre än den redan är. Tänk på att det är lätt att falla för den här personens knep så anklaga inte dig själv för misstaget.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra inledning på söndagen. Du vaknar utvilad och full av positiv energi. Vad du gör av dagen är sedan upp till dig. Det finns flera vägar att gå och en del av dem är kanske inte så kloka val. Försök att undvika spontana inköp den här söndagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och lite annorlunda söndag där du satsar på att vinna fördelar i en kamp av något slag. Det kan röra sig om en vänskaplig tävling vänner emellan eller ett karriärskliv som du vill ta. Oavsett vad det är så är du på hugget.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en förändring i ditt horoskop som börjar idag. Det handlar om att byta inställning till något som du tidigare har föraktat men som du nu kan se fördelarna med. Genom att vara flexibel så uppnår du flera av dina mål idag.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ovanligt lat söndag. Kan du så stannar du i sängen hela dagen, annars ser du till att göra så lite som möjligt. Du har varken ork eller engagemang att at tag i några projekt den här söndagen. Unna dig att bara vara och fundera inte så mycket över framtiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om friluftsliv och massor av rörelse. Det kan vara att du ägnar dagen åt idrott eller motion av något slag. Det blir en rolig och aktiv dag där du får ut all extra energi som finns i ditt tecken just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en förvirrad dag eftersom inget blir som du tänkt dig. Alla planer som du har haft grusas och du inser att du gjort ett stort misstag som du måste rätta till. Under dagen uppstår en ganska jobbig situation som knyter an till familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Egentligen händer det inte så mycket just den här söndagen, ändå finns det en förväntan och en otålighet i ditt tecken. Starka känslor rasar inom dig samtidigt som du försöker att sätta upp en sval fasad utåt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här söndagen försöker du förändra något som har med ditt sociala liv eller ditt kärleksliv att göra. Du har bestämt dig för att ta ödet i egna händer och för att inte låta slumpen styra de val som görs beträffande den här relationen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tror inte på det rykte som du får höra eftersom du har bevis på att rykten är falska. Här gäller det att hjälpa din vän genom att stå upp för henne och dementera allt elakt skvaller innan det sprider sig ännu mer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons