Måndag 27/4

26 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och harmonisk måndag där fokus ligger på att vara effektiv och målmedveten. Du lyckas att strukturera vissa punkter i ditt arbete som du tidigare inte varit så nöjd med. Avslutningsvis ägnar du dig åt något som du tycker är både utvecklande och roligt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen inleds med en del frågetecken, men är ni väl rett ut dem så tuffar allt på som tåget. Det blir en lugn och skön dag även om du känner en viss oro för resten av veckan. Under dagen får du möjlighet att imponera på en vän med din kunskap inom ett visst område.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu säger du inte så mycket eftersom du föredrar att iaktta omgivningen istället. Det finns en uppblossande konflikt på gång på jobbet och du håller ett öga på den så du inte blir indragen av misstag. Det här är en strid där du helst vill förhålla dig neutral.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en tveksamhet och lite sorgsenhet i ditt tecken just nu. Det verkar som du går och väntar på att något ska förändras, men inget vill bli riktigt så som du vill att det ska bli. Du känner dig förbisedd av en äldre släkting idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här måndagen är du effektiv på ett bra sätt. Du driver på dina kollegor med glada tillrop snarare än skäll och de uppskattar din peppning, men bara till en viss grad. Tänk på att som Lejon har du en tendens att överdriva ibland.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir annorlunda. Du verkar vara på kurs eller i upplärning inom ett nytt område. Den här måndagen ska du suga åt dig ny kunskap som en svamp. Den person som leder utbildningen har en unik inblick i det ämne som han eller hon undervisar i.

Vågen 23/9-22/10

Genom att vara korrekt undviker du att trampa ömsinta personer på tårna idag. Du bör hålla avståndet och undvika konflikter eftersom att en dust av eld i ditt horoskop gör dig mer lättirriterad än du brukar vara.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på en överraskning som har med dina arbetsuppgifter att göra. Här gäller det att visa flexibilitet och att inte kritisera din uppdragsgivare. Om du blir för negativ kommer det att påverka omdömet av din prestation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu undrar du mycket över hur du ska gå vidare i dina planer. Det finns det en idé, men den är rätt vag och kräver en hel del bearbetning innan den når din fulla potential. Här gäller det att våga satsa fullt ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra inledning på veckan. Du har rett ut ett missförstånd med en vän och plötsligt är allt underbart mellan er. Du njuter av dagen och struntar i den avundsjuka som er relation väcker. En unik vänskap är något att ta till vara på.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du en förmåga att blir riktigt arg för småsaker. Det finns någon du saknar väldigt mycket i ditt liv och frånvaron av den personen gör ditt humör labilt. Här gäller det att hitta ett sätt att bearbeta din sorg på.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du väldigt lågmäld. För många tankat snurrar i huvudet och du har svårt att koncentrera dig. Det blir en rörig måndag där fokus ligger på det privata snarare än på jobbet. Försök att hålla isär arbetet och privatliv.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons