Tisdag 28/4

27 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en tisdag som du sent ska glömma. Efter att ha tvingat dig själv att göra något som du tycker är jättetrist så försöker du att belöna dig själv genom att köpa något du längtar efter, men något går snett och kvällen slutar helt annorlunda emot vad du tänkte.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar till stor del om att ta tag i olika projekt och försöka styra upp dem på ett bra och produktivt sätt. Du har en förmåga att få människor att känna sig speciella just nu och det gör att du får en eller flera beundrare som gärna vill vara vid din sida.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir tungrodd och du tenderar att bli arg på en kollega som inte lyssnar ordentligt. Ditt tålamod är inte på topp, så helst av allt skulle du vilja vara helt för dig själv, men tyvärr kan man inte alltid få som man vill.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en något förvirrande dag där du inte lyckas med någonting som du tar dig för. Du vill så gärna prestera på topp, men det blir inte så som du tänkt dig eftersom du måste hjälpa andra som har halkat efter med sina arbetsuppgifter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på både hårt arbete och en hel del skratt. Det blir en intressant dag där du lyckas vända en nedåtgående spiral till något positivt bara genom att se problemet ut en ny synvinkel. Kvällen bjuder på romantik för förälskade Lejon.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill så mycket att du nästan blir handlingsförlamad. Det handlar om att du faktiskt måste ställa rimliga krav på dig själv och inte sätta ribban för högt. Under dagen får du chansen att bli bekant med en ny kollega.

Vågen 23/9-22/10

Mars ger dig den energi du behöver för att avsluta ett omfattande projekt. Det blir en bra och kreativ tisdag där dina konstnärliga talanger får komma till sin rätt. Under kvällen passar det bra att träffa vänner och ha kul.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tycker att gör rätt när du säger ifrån, men i själva verket så sårar du någon som du tycker om för att du är så envis med att följa din egen linje. Om du var lite mer flexibel så skulle en kompromiss kunna lösa de flesta av dina problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen börjar segt, den kan till och med hända att du blir försenad på morgonen så undvik att lägga viktiga möten innan lunch. Var lyhörd och ha tålamod så kommer du kunna lösa ett ekonomiskt dilemma som på något sätt hamnat på ditt bord.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lite annorlunda dag. Du försöker hålla dig lite bakgrunden eftersom du är osäker på vissa personer, men utan att veta det dras du med i en omfattande intrig där du själv kommer att spela en ledande roll fast du inte vill. Här gäller det att vara strategisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på en öppning som du väntat på. Det hjälper dig att fatta ett beslut som rör sommaren. Under eftermiddagen får du chansen att komma ikapp med ett arbete som hela tiden tycks halka efter.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här tisdagen är det viktigt att du lyssnar ordentligt på ett råd som du får. Råden kanske inte verkar så märkvärdigt, men det kommer att hjälpa dig långt in i framtiden om du bara tar till dig det. En vän som du litar på hugger dig plötsligt i ryggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons