Onsdag 29/4

28 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här onsdagen lyckas du verkligen klanta till det i en fråga som rör en extern kollega eller en kund. Oavsett hur du försöker går situationen inte att rädda och det blir bara att bita i det sura äpplet och be om ursäkt.

Oxen 20/4-20/5

Under den här onsdagen är du väldigt stressad eftersom du måste hinna med saker som du inte behöver göra i normala fall. Det blir en ganska jobbig dag där fokus ligger på vinst och produktion. Kvällen handlar om att ta för sig i ett socialt sammanhang.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen vill du gärna glänsa lite och då gör du det genom att briljera inom ett område som inte bara är ditt arbete utan även din hobby. Dagen slutar med att du gör av med alldeles för mycket pengar på en onödig men lite lyxig pryl.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra onsdag där fokus ligger på rätt saker. På jobbet finns det goda chanser att du får beröm från en chef som tycker att du gjort bra ifrån dig på sista tiden. Under kvällen drabbas du av dåligt samvete över något eller någon som du glömt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och lite galen dag där du får vara flexibel för att inte helt hamna ur fas. En kollega avslöjar något riktigt smaskigt och lite fult för dig. Det blir tufft att hålla den här hemligheten för dig själv. Du vill så gärna skvallra vidare.

Jungfru 23/8-22/9

Du drar dig för att berätta sanningen för en person som du tycker mycket om. Det handlar främst om att du känner på dig att personen ifråga kommer att bli sårad även om det inte var det som var meningen. Här gäller det att välja sina ord med omsorg.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på få överraskningar och en hel del hårt arbete. Det blir en ganska jobbig men väldigt givande dag om du håller dig till dina ursprungliga planer och inte svävar iväg för mycket. Här gäller det att ha en plan.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en jobbig onsdag eftersom det förväntas så mycket av dig. Här gäller att vara tillräckligt organiserad så att du har listor att gå efter för det underlättar arbetet. På kvällen kan en fråga väcka viss irritation hos dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara väldigt lyhörd och försöka att sätta dig in i andra personer problem och inte framhäva dig själv så mycket. Ibland kan du vara på gränsen till självgod. Som tur är tar din humor udden av det här beteendet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är förvirrad. En vän/kollega sänder ut dubbla budskap till dig. Ena dagen känns det som om han eller hon bara vill vara med dig. För att i nästa sekund bete sig som om du är den sista personen på jorden som han/hon vill umgås med.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen är det bra om du försöker avsluta saker i tid så att du inte blir sittandes senare än du tänkt dig. Din framförhållning är inte den bästa den här dagen och risken är stor att du helt enkelt får jobba över.

Fiskarna 19/2-20/3

Du grubblar en hel del just nu och inga svar är självklara. Det blir en ganska tung dag där du anklagar dig själv för ett misstag som faktiskt inte är ditt. Låt den skyldiga ta skulden istället. Ibland är du lite väl lojal mot människor som inte förtjänar det.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons