Torsdag 30/4 Valborg

29 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen är du fundersam över en pik som din partner/vän har gett dig. Du inser att något är fel mellan er, men du har svårt att sätta fingret på vad det är som inte stämmer. Den här piken får dig att grubbla en hel del.

Oxen 20/4-20/5

Valborg handlar om raskt tempo på dagen och god mat och trevligt sällskap på kvällen. Det blir en rolig och annorlunda dag där du försöker glömma alla grubblerier och helt ägna dig åt att gå upp i nuet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är du orolig att du har fattat fel beslut i en fråga som rör en större summa pengar. Du var så säker när du bestämde dig, men nu börjar oron gnaga. Det är lite av Vågens velighet som påverkar ditt tecken just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen har du verkligen fullt upp och du blir irriterad när du ser andra sitta och slöa. Tänk på att ilska sällan är en bra lösning på en konflikt. Försök att bemöta det här beteende med argument och övertalning istället.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska intensiv torsdag där du får försöka att undvika olika sorters problem genom att ligga steget före. På kvällen vill du gärna umgås med familjen eller gå på fest med dina vänner. Unna dig en riktigt härlig kväll.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig med upp och nedvänd valborg för din del. Om du arbetar så håller du högt tempo hela dagen och är effektiv, samtidigt som du försöker att vara kreativ och nytänkande. Kvällen blir full av möten och du träffar nya vänner.

Vågen 23/9-22/10r

Under den här torsdagen gör du av med alldeles för mycket pengar på onödiga saker. Det blir en kul dag och en härlig kväll även om det kostar en del. Det enda molnet på din klarblåa himmel är att en vän inte mår så bra just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte orolig för att göra fel. Det finns inget som är rätt och fel i det här sammanhanget, det finns bara olika lösningar på problemen. Under kvällen möter du en person från det förflutna och det väcker en hel del minnen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du mår som bäst när du får möjlighet att jobba självständigt men ändå i grupp. Din sociala sida trivs med människor omkring dig samtidigt som du avskyr när någon säger åt dig hur du ska tycka och tänka i olika sammanhang.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjudet på en hel del roliga ögonblick. Du är dig själv och struntar i alla normer och regler, Genom din charm och din humor vinner du en hel del hjärtan den här dagen. Ditt mod är obestridligt och få personer klarar av att säga nej till dig just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra dag där du försöker att vara effektiv samtidigt som du vill utöva lite konstnärlig frihet. Under dagen möter du flera personer som imponerar på dig med sina kunskaper. Kvällen handlar om att vara social i ett större sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hålla masken den här dagen. För dig är det viktigt att ventilera dina känslor och nu känner du att ditt mått är rågat flera gånger om. Under kvällen brister det något inom dig och alla känslor väller ut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons