Fredag 1/5

30 apr, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn fredag där du passar på att njuta av att vara ledig. Under dagen möter du personer som du egentligen inte valt att umgås med men ödet för er samman och dagen blir ändå trevlig och avslappnad.

Oxen 20/4-20/5

Det finns få saker som du tycker är så skönt som att vara ledig. En stor del av dagen tillbringar du med att pyssla, gärna utomhus. Det härliga vädret bidrar till att du är på gott humör. En nära släktings beteende bekymrar dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en händelserik dag där du har massor av aktiviteter för dig. Under dagen möter du en person som imponerar på dig med sin slagfärdighet och sin kreativitet. Här gäller det att suga åt sig så mycket kunskap som möjligt.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant dag där du får möjlighet att upptäcka nya sidor hos dig själv. Du har en massa olika projekt på gång så det gäller att inte hamna efter . Genom att vara lyhörd kan du vinna tid. Du får hjälp och råd från ett oväntat håll.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt exakt. Du tvekar inte i dina beslut utan du är väldigt mån om att visa hur bestämd du är. Din vilja att skapa ordning gör att du blir lite väl bossig mot fel personer. Försök med uppmuntran snarare än hot.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en härligt avslappnad första maj där du inte gör någonting. Du unnar dig verkligen att vara riktigt lat. Genom att ta till knep undviker du att tvingas aktivera dig i olika projekt. Tillåt det här blir din och ingen annans dag.

Vågen 23/9-22/10

Just nu vill du inte vara med en vän som ständigt söker ditt sällskap. Det handlar om att han/hon har sårat dig en gång för mycket och nu orkar du inte bli besviken en gång till, men du vill samtidigt inte ha en öppen konflikt. Det blir ett svårlöst dilemma.

Skorpionen 23/10-21-11

Du unnar dig lite extra lyx den här fredagen. Det kan vara något klädesplagg som du suktat efter eller en riktigt lyxig lunch. Oavsett vad du skämmer bort dig med så njuter du till fullo av att vara ledig och ha det bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inne i en period då mycket kretsar kring ekonomin. Idag tvingas du fatta beslut baserat på vad du har och inte har rådd med. Det blir en balansgång, men lyckas du med den så kommer du får en riktigt bra fredag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här fredagen handlar om att våga det lilla extra. Genom att sticka ut hakan lyckas du med det som du vill lyckas med. Det blir en rolig och lite annorlunda dag där kommunikation vi telefon och sms spelar en betydande roll.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu får du inte tveka då kan det bli väldigt fel. Har du väl bestämt dig är det viktigt att du följer den bana som du slagit in på. Under kvällen drabbas du av dåligt samvete för något som du lovat att göra men som du helt glömt bort.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på härlig underhållning och en paus i vardagen. Du lyckas lägga alla problem åt sidan för en stund och helt njuta av nuet. Under dagen får du en överraskning som kan underlätta ett beslut som du är på väg att fatta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons