Lördag 2/5

01 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska lugn lördag där fokus ligger på en yngre vän eller släkting. Du ägnar en stor del av dagen åt att få den här personen att känna sig uppskattad. Under kvällen passar det bra att träffa vänner.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en stressig men rolig lördag. Du har flera aktiviteter inplanerade och det kan kollidera en aning. Dagen handlar om sport och utomhusvistelse. På kvällen umgås du gärna med släkt och vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men det blir en trevlig dag där du hinner med både att ta hand om dig själv och umgås med vänner. En hemlighet som du hållit för dig själv är plötsligt allmänt skvaller.

Kräftan 21/6-22/7

Ditt humör är kanske inte det bästa den här lördagen. Efter att ha slitit hårt hela veckan så anser du att du förtjänar att få ägna din tid åt en hobby, men ödet vill annorlunda. Det bästa är om du finner dig i de ändrade planerna för då kommer dagen kunna bli riktigt bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu tvekar du en hel del. Det finns så mycket som du vill få gjort men så lite tid att göra allt på. Försök att prioritera klokt den här helgen och då särskilt på lördagen. Under kvällen kan en fråga komma som en överraskning för din del.

Jungfru 23/8-22/9

Du inser att du gått för långt när du provocerat en vän. Du borde gett med dig tidigare, men nu är skadan redan skedd. Under lördagen finns det en möjlighet att reparera lite av det du gjort genom att ställa upp lite extra för honom/henne

Vågen 23/9-22/10

Just nu provocerar du mycket och det är olikt din annars ganska milda karaktär. Här är det Mars som går in i en dominant position och ger dig dels energi men gör dig också kaxig och våghalsig. Försök att inte reta upp din partner idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en härlig lördag där du hinner med både en hobby och lite nytta. Du får nys om lite skvaller och det gör dig glad. Under kvällen kan en vän ge dig en fin komplimang. Sug åt dig av berömmer, du förtjänar det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på varierande upplevelser. Det blir en rolig och lärorik lördag där du lyckas övertala en vän eller bekant att testa sina egna gränser lite extra. Du visar att mod sitter till stor del i hjärtat så det gäller att koppla av hjärnan i vissa situationer.

Stenbocken 22/12-19/

Under lördagen fokuserar du på en sport eller en aktivitet som handlar om rörelse. Det blir en innehållsrik dag som bjuder på en del intressanta upplevelser. Under kvällen är det familjen som står i centrum för din uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en stressig lördag där du är tvungen att lägga mycket fokus på andra än på dig själv. Under dagen möter du en intressant person som får dig att fundera i nya banor. Kvällen handlar om att vara social.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu slits du mellan olika val. Det finns för och nackdelar med alla alternativ som du överväger, så det gäller bara att hitta listan med flest fördelar. Ett råd från en vän kan vägleda dig en smula. Lyssna på vad hon har att säga.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons