Söndag 3/5

02 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får en härlig söndag med lagom mycket aktivitet. Det mesta handlar om familjen eller nära vänner. Just nu är du väldigt familjeorienterad och håller dig nära dem du älskar. På kvällen har du en tendens att göra av med för mycket pengar.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lagom aktiv. Du har några projekt som du vill hinna med, men i övrigt blir det en rätt så lugn och avslappnad dag. Under kvällen planerar du gärna aktiviteter som har med sommaren att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får inte bli arg på en vän som inte hör av sig. Han eller hon går igenom något jobbigt privat och har svårt att dela med sig av sina känslor. Vill du ändå nå fram till din vän bör lirka och pusha lite för att få fram sanningen.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du inte får som du vill i en viss fråga, ändå envisas du med att försöka driva din egen linje. Det bästa är om du faktiskt kan inse när slaget är förlorat. Den här envisheten kommer från Jungfruns tecken och är en ganska markant påverkan å ditt tecken just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ordinär men ändå skön söndag. Du njuter av att slippa aktivera dig. Har du möjlighet ska du vara utomhus så mycket som möjligt. Du kommer att märka att Solen skänker dig massor av välbehövlig energi.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu blir du arg över småsaker och det går främst ut över din familj. Du har svårt att håll igen när du känner att ilskan rinner till. Det bästa sättet är att förvarna dina nära och kära om ditt bristfälliga humör och sedan att försök räkna till tio när du känner att du blir arg.

Vågen 23/9-22/10

Den här söndagen passar det bra att shoppa. Du behöver uppdatera vissa saker, främst i din garderob och just nu har du en förmåga att göra riktigt bra fynd. En vän hjälper dig mer än gärna att välja kläder.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att ta till vara på de små guldkornen. Det blir en stillsam men skön dag där du främst ägnar dig åt att vila och göra saker som du tycker om att göra. En vän försöker kontakt dig, men just nu undviker du den här personen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Bli inte arg på en bekant för att han berättar vad han har hör. Det är budbäraren du skjuter, inte den som startade ryktet. Var glad istället att det finns så ärliga vänner som vågar berätta en sådan här sak till dig personligen.

Stenbocken 22/12-19/1 S

Söndagen blir riktigt rolig, även om du kanske vill ändra på ett par små saker. Du verkar vara aktiv nästan hela dagen och du skrattar en hel del. Under kvällen och eftermiddagen hinner tröttheten ikapp dig och du somnar troligtvis tidigt

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska uppdelad söndag eftersom du tvingas att hjälpa en person med ett särskilt uppdrag. Du kan inte fullfölja den här tjänsten på en gång utan måste dela upp det i flera mindre delar och det gör att resten av dagen inte blir som du tänkt dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen får du gärna ta tag i en konflikt som ligger och gror under ytan. Genom att ignorera det som är fel så förstorar du snarare än minskar konflikten. Ärlighet och envishet är det enda som gäller idag.

 

 

 

 

 

 

 

Annons