Måndag 4/5

03 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen möter du en arg kollega som är upprörd för att du smitit undan ett uppdrag som du har. Det blir en ganska tung inledning på måndagen, men efter dusten så blir dagen bra. På kvällen passar det med olika former av fysisk aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Du får en stressig måndag där du tvingas att arbeta i ett högt tempo. Under dagen möter du protester från en kollega som är trött på alla intriger på jobbet. Genom att stötta och lirka med din kollega lyckas du vända hennes humör så att det blir bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här måndagen handlar om att ändra på något som du är mycket missnöjd med i ditt liv. Hur du än har försökt har du inte lyckats hitta en lösning på det här specifika problemet förrän idag. Plötsligt uppenbarar sig en enkel och genial lösning på ditt dilemma.

Kräftan 21/6-22/7

Du inser att du har möjlighet att utveckla ett projekt som du påbörjat och göra något riktigt bra av det. Genom att använda dig av din fantasi och din kreativitet så skapar du något helt nytt och roligt. Du får mycket beröm för ditt sätt att hantera ditt arbete.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på varierande uppgifter och det man kan säga är att det i alla fall inte blir en långtråkig måndag. Under eftermiddagen möter du en högre chef som ger dig konstruktiv kritik. Ta till vara på de här tipsen så kan du effektivisera ditt sätt att jobba.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du väldigt arg och besviken på en vän som inte lyssnar på vad det är du har att säga. Du trodde att ditt ord vägde tyngre än en ny bekants, men tydligen värderar din vän hans ord över ditt. Underdagen kan det komma positiva nyheter som rör pengar.

Vågen 23/9-22/10

Du får gärna vara lite framåt den här måndagen. Det öppnar sig en hel del tillfällen att förändra och förbättra den tjänst som du har idag. Under eftermiddagen får du hjälp av en vän att lösa ett problem som du gått bet på under förra veckan.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt glad idag. Det finns en influens i ditt tecken som gör dig på gott humör. Det blir en härlig, men periodvis stressig måndag. Även när du har som mest att gör behåller du din härliga inställning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir löftesrik. Du får massor av fin kritik från en chef och en kollega visar att han eller hon tycker om dig mer än bara som kollega. Kvällen bjuder på trevliga samtal och god mat. Se bara upp så att kvällen inte blir för sen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig måndag. Du är i centrum för allas uppmärksamhet och även om du uppskattar det så känns det lite obekvämt. Under dagen får du svar på en fråga som du har och det blir verkligen ett svar som du vill ha.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen är du lite förvirrad. Det finns olika saker som du måste hinna med, men din koncentration är inte på topp. Du funderar över något som har med ditt privatliv att göra. På kvällen ägnar du dig gärna åt en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir lätt kaotisk. Du har så många projekt på gång att du inte riktigt hinner med allt som du vill göra. Tyvärr är inte ditt tecken så organiserat som man skulle önska, men du har en massa kreativitet och bra idéer så du löser situationen på ett bra sätt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons