Tisdag 5/5

04 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en aktiv tisdag där du fattar en hel del beslut, både genomtänkta och impulsiva. Mars har ett starkt förhållande till ditt tecken just nu och skänker både drivkraft och en massa välbehövlig energi. Se bara upp med ditt humör den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att kompromissa och förhandla. Du vill få ordning på något som rör jobbet, men då är det viktigt att du får med dina kollegor på den här idén. Du prövar med allt från smicker och löften till hot. Här gäller det att vara målinriktad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen tar du tag i ett problem som rör ekonomin. Du har förhalat den här processen så länge du kunnat, men nu inser du att du måste hitta en lösning på problemet om du ska nå dina mål. Det blir en innehållrik tisdag.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen får du flera bra tips från en vän som har mer erfarenhet än du inom det område som du just nu jobbar med. Var inte för stolt för att ta emot råd, du kommer att spara både tid och pengar genom att lyssna på vad din vän har att säga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska underlig tisdag eftersom rollerna plötsligt byts. En person i chefposition hamnar i onåd och en ganska oansenligkollega höjs plötsligt till skyarna. Här gäller det att hänga med i svängarna.

Jungfru 23/8-22/9

Du får en massa olika projekt gjorda idag, men frågan är om du slarvar lite. Du vill gärna visa att du är bäst så du försöker du hinna med så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt och det kan få konsekvenser.

Vågen 23/9-22/10

Under den här tisdagen kan du bli uppvaktad av helt fel person och då gäller det att behandla hela situationen med en viss finkänslighet. Även om du inte är intresserad så har du nytta av den här beundraren som vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om effektivitet. Det låter kanske inte så roligt, men du kommer att upptäcka att dagen är både innehållsrik och intressant. Du möter nya personer som får dig att hitta tillbaka till ditt mer entusiastiska jag igen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen bjuder på variation och många skratt. Det blir en trevlig dag, även om den kunde vara effektivare. En kollega har råkat ut för en fadäs som roar er övriga kollegor nästan hela dagen. Tänk på att visa lite finkänslighet.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir romantiskt för nyförälskade Stenbockar. Du njuter av närhet och värme. Det blir en härlig dag där du lyckas övervinna din rädsla för att blir sårad. Äntligen kan du börja tro på framtiden igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen inser du att du är på väg att förlora en kamp mot en kollega och det gillar du inte. Även om du kanske inte är en vinnarskalle i vanlig bemärkelse så kan du vara otroligt målinriktad när det är något som du brinner för.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir ganska tråkig, men effektiv. Det finns en hel del måsten som du klarar av den här dagen och tiden går relativt fort. På kvällen är du värd något extra. Unna dig något som du har längtat efter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons