Onsdag 6/5

05 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en händelserik onsdag där du måste vara beredd på snabba vändningar och en hel del mindre problem som kräver innovativa lösningar. Under dagen möter du både irriterande och väldigt charmiga människor.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir härlig på ett lugnt och behagligt sätt. Du njuter av att slipp stressa. Du får reda på en hemlighet som gör dig både glad och lite orolig. Du månar om din vän och vill inte att han/hon ska bli sårad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just den här onsdagen tvekar du inför att ganska stort avgörande som du är på väg mot. Du vet att du egentligen inte kan skjuta upp det här beslutet längre, men samtidigt vill du blunda och låtsas att allt är bra så som det är just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en innehållsrik och rolig onsdag där fokus ligger på att samarbeta och att få en ganska brokig grupp att hitta gemensamma nämnare. Under dagen får du både ris och ros av en nära chef. Ta åt dig av det som känns rimligt och strunta i resten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på strålande gott humör idag och din charm vinner över alla på din sida. Under dagen möter du flera personer som får dig att vilja förändra din vardag till något bättre och mer innehållsrikt. Kvällen bjuder på en överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns flera faktorer den här dagen som kan vara störande. Det handlar om faktiska fel som du inte kan påverka och om motsträviga kollegor som inte vill dra sitt strå till stacken. Här gäller det att hitta en metod för att få allt att fungera så smidigt som möjligt.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen blir en kreativ dag där du får chansen att visa upp dina talanger. Du tycker att det är roligt att träffa nya människor och din sociala förmåga kommer väl till pass. Var bara försiktig så att du inte gör av med för mycket pengar den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ifrågasätter en hel del saker den här onsdagen. Du har hittat fel som kollega gjort och du undrar varför han/hon alltid kommer undan. På dagen får du också möjlighet att lära känna en ny arbetskamrat/bekant lite närmare. Det blir en intressant upplevelse.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns mycket entusiasm i ditt tecken just nu. Du tycker allt är roligt och din glädje smittar av sig på dina kollegor. Under dagen möter du en person som får dig att se ljust på framtiden. Du känner en livsglädje och framtidstro idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir en härlig nervpirrande resa där du får komplimanger och en hel del uppmärksamhet. Eftermiddagen handlar om familjen och om att bara kunna njuta av nuet. På kvällen kan ett samtal eller sms överraska dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här onsdagen är du stressad och du hinner inte med så mycket som du skulle vilja. Det blir en innehållsrik och effektiv dag men det finns en risk att en familjemedlem eller din partner känner sig lite bortglömd.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu försöker du pussla ihop flera delar i ditt liv och det går inte riktigt sås som du tänkt dig. Det finns många frågetecken och den här krisen kan bli svår att rida ut. Vänd dig till dina vänner för att få det stöd som du behöver få.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons