Torsdag 7/5

06 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen bjuder på en överraskning som har med pengar eller ett jobb att göra. Det blir en bra dag där du njuter av tillvaron. På kvällen firar du något eller någon. Se bara upp så att det inte blir för sent.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir stressig och du är trött. Här gäller det att hålla isär fakta och att inte blanda ihop olika uppdrag. Listor hjälper dig att arbeta strukturerat. Kvällen blir lugn och skön. Du unnar dig lite välförtjänt egentid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu överväger du ett erbjudande som du har fått, men du är inte riktigt säker på att det är något som passar dig i nuläget. Tänk på att den här typen av erbjudande inte växer på träd och att det troligtvis inte kommer att dyka upp igen.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir stressig eftersom du verkar vara sen redan från start. Du möter människor i olika sammanhang och det verkar röra sig om en kurs eller utbildning av något slag. Kvällen passar bra för motion och träning av alla slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du lite nere. Det känns inte som saker går din väg och du tenderar att bråka med en väldigt viljestark kollega. Försök att hitta ett sätt som fungerar för dig utan att kompromissa allt för mycket med din stolthet.

Jungfru 23/8-22/9

Du unnar dig en hel del roliga aktiviteter idag. Kanske är du ledig, men det troligaste är att du har det lite friare på jobbet så du kan peta in uppdrag eller arbetsuppgifter som du tycker är kul. Månen bidrar till ökad kreativitet i tecknet.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen bjuder kanske inte på så många överraskningar, men det blir en lugn och behaglig dag, särskilt för tidigt födda Vågar. Det finns harmoni i tecknet just nu och en bra balans vilket passar just Vågen alldeles ypperligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen passar du på att göra olika arbetsuppgifter. Du har ett behov av att få variera dig och du byter gärna uppdrag med en kollega. Dina chefer uppskattar din initiativförmåga, men ifrågasätter din kunskap till viss del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och kreativ dag där du får utveckla en idé till ett sätt att arbeta. Du tycker om att skapa, särskilt om det finns konstnärliga inslag i processen. Under dagen kan en kollega få dig att känna dig en smula obekväm.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir överraskande på mer än ett sätt. Du vinner både bundsförvanter och fiender den här dagen. Ditt humör sprakar mer än vanligt och det kan hända att du blir riktigt arg, även om det går över lika snabbt igen. Ditt humör imponerar på minst en person den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att kompromissa och om att få människor att må bra. Du har svårt att säga nej till dina vänner, även om du skulle vilja. Ditt största problem just nu är att du är lite för snäll för ditt eget bästa.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på ett skönt arbetstempo och en del skratt. Du har många olika järn i elden så det kan bli lite snurrigt ibland. Det viktigaste är att du försöker hitta en struktur som fungerar för dig. Var noggrann med papper av alla slag idag.

 

 

 

 

 

Annons