Fredag 8/5

07 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir stressig och du hinner inte med så mycket som du skulle önska. Det känns som om en kollega motarbetar dig och försöker att sätta dig i klistret, en i själva verket är hon bara slarvig och lite obetänksam.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir rolig och stressig på samma gång. Du skrattar mycket just den här dagen och det finns en glädje i allt som du gör. På kvällen är det mystid med familjen. En släkting behöver lite uppmuntran och stöd och du finns där för honom/henne.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen har du en hel del olika saker som du vill hinna med. Du verkar vara uppbunden i möten under en stor del av förmiddagen och det gör att du missar några smaskiga nyheter. Som Tvilling älskar du skvaller av alla slag.

Kräftan 21/6-22/7

Om du tvekar när det gäller ett beslut som rör pengar så ska du skjuta upp det. Det är viktigt att det här känns helt bra, annars kommer du bara att ångra dig. Du har massor av alternativ att välja på, glöm inte det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på en varierande buffé av både goda och dåliga nyheter. Det viktigaste den här dagen är att du lyssnar på din omgivning och försöker att få en uppfattning om vad det är som pågår. Det finns en intrig på din arbetsplats som bara växer och växer.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir härligt harmonisk och du får goda nyheter från din chef på förmiddagen. Ditt humör är på topp, även om din hälsa kunde vara bättre. Det verkar som du lider av pollen, är förkyld eller bara känner dig allmänt hängig idag.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen tappar du bort en lapp eller ett meddelande som är väldigt viktigt. Du ska reda ut den här situationen utan att erkänna ditt misstag är oklart, men det verkar finnas både påhittighet och en hel del snabbtänkthet i ditt horoskop just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lite seg och tråkig, men kvällen bjuder på roliga aktiviteter. Tänk på att inte slarva med dina arbetsuppgifter bara för att du inte är på humör. Var lika noggrann som du brukar vara. På kvällen finns det goda chanser för en singel Skorpion att möta någon.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din humor är din ledstjärna den här fredagen. Du driver med allt och alla och det kan hända att du råkar kliva på några känsliga tår. Var inte rädd för att be om ursäkt, visar du ånger blir du förlåten direkt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir mer spännande än du räknat med. Du hamnar i en situation där du tvingas erkänna dina känslor och det är inte lätt för den stele Stenbocken. Det positiva är att det du vinner på att vara öppen är ännu bättre än du föreställt dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på en ganska obehaglig överraskning. Du upptäcker att några av dina planer inte alls går så som du hoppats på. Här är det tålamod som gäller. Du vet att förutsättningarna svänger snabbt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en varierande dag där du lyckas med det mesta som du tar dig för. Under dagen får du en fin komplimang av en kollega och det värmer ända in i hjärtat. Kvällen handlar om familjen och om att reda ut ett problem hemma.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons