Lördag 9/5

08 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen har du ett riktigt hetsigt temperament och risken är stor att din ilska går ut över fel personer. Det handlar om en inneboende frustration som blir värre och värre för att du inte gör något åt den.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen är du engagerad i ett projekt som har med en vän eller släkting att göra. Det här är egentligen inte alls ditt bord, men du vill gärna vara ett stöd för den här personen. Kvällen blir mysig och kan bjuda på lite romantik.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du möjlighet att träffa någon som du sällan ser. Det kan vara en kompis som bor på en annan ort eller en äldre släkting. Det blir en skön och lugn dag där fokus ligger på att vara tillsammans utan att göra något särskilt.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen inleds stressigare än du tänkt dig. Du har alldeles för mycket olika projekt som du vill hinna med och risken är stor att det inte blir ordentligt gjort utan att du slarvar dig igenom vissa led. På kvällen verkar du vara bjuden på fest eller en middag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är ditt humör väldigt pendlande på grund av Solens placering. Ena dagen är du på topp och nästa mår du si så där. Den här dagen blir en av de bättre den här veckan så passa på och njut. Kvällen bjuder på en liten överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra lördag där det inte händer så mycket. Många av dina tankar rör pengar och en kommande semester. Under dagen möter du en granne eller en ytlig bekant som har roliga nyheter. Kvällen bjuder på olika alternativ till underhållning.

Vågen 23/9-22/10

Du är rätt så irriterad på en vän som inte lyssnar ordentligt på vad du har att säga. Du veta att dina råd skulle kunna lösa många av hans/hennes problem, men personen ifråga vill alltid gå sin egen väg och det finner du frustrerande.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här lördagen har du fullt upp. Du har många olika projekt som du vill starta och det är en bra dag för att testa lite idéer. Du får hjälp och stöd av en vän som har en gedigen erfarenhet av liknande projekt som dem du vill starta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är det väldigt rörigt i ditt liv och det gör att du inte alltid fattar så genomtänkta beslut. Idag drar du en förhastad slutsats beträffande din väns agerande i en viss situation och det kan leda till ett gräl. Försök att inte vara så svartsjuk.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen går väldigt fort. Under dagtid är du ute på aktiviteter och du har riktigt roligt. Det blir en intressant och varierande dag där du vinner framgång inom flera områden. På kvällen får du möjlighet att träffa vänner som du inte sett på länge.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu försöker du att inte lyssna på elakt skvaller. Du vill själv bilda dig en uppfattning om situationen innan du fattar några beslut. Det är ett moget och värdigt uppträdande som kommer att gynna dig i längden.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir stressig men rolig. Du omger dig med människor som du tycker om at respekterar. Under eftermiddagen får du flera goda nyheter på samma gång och det känns som en sten har lyfts från dina axlar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons