Söndag 10/5

09 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir en bra dag där du gärna ägnar dig åt ett fritidsintresse. Dagen handlar om att ta för sig och bara njuta. En familjemedlem kan vara sjuk den här dagen och behöver lite extra omvård. Ge henne/honom mycket uppmärksamhet.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir förvånansvärt bra. Du hinner med en del matnyttiga saker i hemmet samtidigt som det finns tid att slappa och bara ta det lugnt. Under eftermiddagen kan en spontanfika med en vän leda till ett angenämt förslag beträffande sommaren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite låg idag. Det kan bero på att du känner dig krasslig eller så är det bara är humöret som sviktar. Under dagen möter du hårt motstånd från en vän beträffande ett inköp som du vill göra. Din vän vill bespara dig den här utgiften.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen passar du på att busa runt med familjen eller umgås med vänner. Det blir en behaglig, lite slö dag där du njuter av nuet och inte grubblar så mycket på framtiden. Ett sms eller samtal gör dig riktigt glad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du lika envis som ett jordtecken. Du har gett dig på att fixa ett problem och du kommer inte ge upp innan du testat alla lösningar som du kan tänka dig. Din envishet kommer att löna sig och du lyckas med ditt uppdrag.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska stressig söndag, särskilt om du är född tidigt i tecknet. Här gäller det att prioritera och att hålla sig till en lista. Under eftermiddagen finns det risk att du börjar gräla med en släkting eller familjemedlem. Ni vill båda ha rätt i en sakfråga.

Vågen 23/9-22/10

Du chanser lite väl vilt den här dagen. Ibland har du svårt att avgöra vad som är realistiskt och vad som är en utopi. Vågen är känd för att ha storslagna drömmar, och det har du just nu. Du följer ordspråket: sikta mot himlen så når du trädtopparna.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en innehållsrik och lite stressig söndag. Du vill visa en vän några av dina talanger, men det tar längre tid än ni båda räknat med och därför hamnar du efter i ditt noga uppgjorda schema. Under kvällen passar det bra att träffa en släkting eller äldre vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är försiktig med dina uttalanden just nu. Du vet att du har förnärmat en familjemedlem och nu vill du försöka att reparera skadan. Tyvärr är Skytten rätt så spontan så du kommer få svårt att vara tyst. Kvällen handlar om träning av något slag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn och skön söndag där du passar på att vila upp dig. Du har sporadisk kontakt med en vän och det piggar upp dig. Den här personen betyder mycket för dig, men du ser honom/henne inte så ofta som du skulle vilja.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland är du lite för spontan för ditt eget bästa och det är du idag. Du hittar på en aktivitet som du vill involvera hela familjen i, men det blir inte alls som du tänkt dig. Försök att acklimatisera dig till de nya villkoren så blir söndagen riktigt lyckad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du riskerar en hel del med att vara ärlig idag. Just nu är du innerligt trött på lögner och halvsanningar. Du vill kunna stå för din åsikt och slippa gömma dig. Det blir en komplicerad, men bra dag eftersom du reder ut en hel del problem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons