Måndag 11/5

10 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen ser du till att hinna med allt som du inte hunnit med i slutet av förr veckan. Det blir en stressig dag, men du är nöjd med det som du åstadkommit när dagen är slut. Under kvällen unnar du dig lite extra lyx.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en förhållandevis bra måndag trots att det inte är din favoritdag på veckan. Du är produktiv utan att stressa allt för mycket. Under eftermiddagen och kvällen försöker nå en vän som lyser med sin frånvaro.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen är väldigt speciell för dig av någon anledning. Du har sett fram emot den länge och trots att det kanske inte blir exakt så som du tänkt dig så blir den ändå väldigt bra. På kvällen berättar du en nyhet för en familjemedlem.

Kräftan 21/6-22/7

Det ligger svartsjuka och våldsamma känslor i ditt horoskop idag. Har du ett förhållande så kan det blir ett rejält gräl mellan dig och din partner. Det finns misstänksamhet och lögner mellan er. Nu är det viktigt att ni är ärliga om ni skall kunna komma över det här grälet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att våga säga nej, även till högre chefer. Du brukar inte ha svårt att stå upp för dig själv, men av någon anledning så finns det en person som får dig att backa så fort han/hon öppnar munnen. Nu måste du visa att du vet vad du vill.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här dagen har du fullt upp från morgon till kväll. Du har olika projekt som du påbörjat tidigare i förra veckan som ska avslutas och nya projekt som du ska dra igång. Nyckeln till att lyckas den här dagen är att vara just så effektiv som bara du kan vara.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en väldigt bra inledning på veckan. Du hinner med mer än du planerat och det gör att du får tid över till att vara lite kreativ. Du tycker om att skapa och hitta på lösningar på olika problem. Kvällen tycks handla om en vän och hennes förhållande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är fortfarande väldigt enveten och väljer att följa ditt eget hjärta snarare än att lyssna på de råd du får, hur bra de än är. Under dagen möter du en ny kollega som gör ett starkt intryck på dig. Du är övertygad om att ni kommer att bli bra vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du allt för arg för att se sanningen så som den är. Visst har din vän gått bakom ryggen på dig, men när du tänker efter kommer du att inse att det finns bra själ för honom/henne att agera så som han/hon har gjort.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktigt sprudlande måndag. Det finns en nästan elektrisk känsla över den här dagen. Du fullkomligen sprakar av positiv energi och alla dras till dig som flugor till en sockerbit. Utan att veta det lyckas du charma till dig både en och två beundrare.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir innehållsrik och produktiv. En del möten drar ut på tiden och det gör att du inte kan få alla projekt avslutade innan det är dags att gå hem. Här gäller det att inse sina begränsningar och skjuta upp vissa saker till imorgon.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här måndagen tar du tid på dig och gör saker noggrant snarare än att slarva och gör mer saker. Under dagen möter du en kollega som har fått dåliga nyheter och du gör ditt bästa för att trösta honom/henne trots att ni inte är så nära vänner.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons