Tisdag 12/5

11 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här dagen tar du det lugnt. Du har svårt att orka hålla ett högt tempo eftersom du verkar lite trött och avslagen. En kollega irriterar dig med sitt ständiga gnäll och du gör ditt bästa för att inte bli arg. Under kvällen får du bra nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen gör du et avbräck i dina vanliga rutiner och unnar dig något lite extra. Det kan vara en långlunch med en kollega, en trevlig shoppingrunda eller bara en mysstund med en vän. Dagen blir härlig och den går fort. Du skrattar mycket den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du inte tveka när det gäller att vara först ute i olika sammanhang. Du kommer att vinna mycket på att gå upp lite tidigare och se till att vara först på plats oavsett vad det är du jobbar med. Mycket handlar om strategiskt tänkande idag.

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen blir du överraskad av en person som du inte visste kunde vara så forcerande som han faktiskt är idag. Han visar upp sidor som du aldrig sett tidigare och du vet inte om du ska bli imponerad eller arg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen har du en hel del roliga saker som du vill hinna med, men först måste du se till att klara av alla måsten. Genom att vara väldigt strukturerad kommer du klara av att både fixa de tråkiga sakerna och hinna med det roliga. Du drivs av en inre kreativitet.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här tisdagen envisas du med att undvika en person som går dig på nerverna, men han/hon förstår inte sitt eget bästa och söker ständigt upp dig. På eftermiddagen finns det risk att du får ett utbrott och det kan trassla till er relation.

Vågen 23/9-22/10

Under den här tisdagen missar du väsentlig information för att du är sen till ett möte av något slag. Det behöver inte bli så allvarliga konsekvenser, men det kan upplevas som lite irriterande. Försök att arbeta dig kring problemet istället för att bli arg.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och innovativ dag där du får en massa projekt gjorda. Du kanske inte är så effektiv som du brukar vara, men du har roligt och du gör saker på ett nytt och lite mer stimulerande sätt vilket får att trivas bättre på jobbet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen börjar med att du blir arg på en person för något som han eller hon inte har gjort. Att du sedan ber om ursäkt hjälper kanske upp situationen, men inte så mycket om du skulle önska. Här är det mer än bara ett förlåt som gäller.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir förvirrande på mer än ett sätt. Du får en indikation på att någon tycker om dig som mer än som en vän samtidigt som han/hon gör sitt bästa för att ignorera dig. När du sedan struntar i personen i fråga söker ha/hon upp dig och det gör allt ännu mer konstigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen drabbas du av dåligt samvete för något som du inte hinner med den här dagen. Det handlar om en arbetsuppgift som du borde gjort för länge sedan, men som du av någon anledning skjuter upp hela tiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har fattat ett beslut och det känner du dig nöjd med. Dagen bjuder på en hel del olika utmaningar, men så stark som du känner dig så bjuder det knappast på några problem. Du tycker att det är roligt att ha något att göra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons