Onsdag 13/5

12 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen får du få ordning på privata affärer. Det går kanske inte som du tänkt dig, men det blir ändå ett rätt så lyckat resultat. Var nöjd med det resultat som du uppnår, du förtjänar faktiskt inte bättre med tanke på hur hårt du jobbat.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen försöker du vara så effektiv som möjligt. Du vill kunna visa upp ett bra resultat för dina chefer, genom att visa att du kan prestera så vinner du deras förtroende till fortsatt frihet på jobbet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att våga säga nej. Ibland är du lite feg när det kommer till konflikter och väljer att backa hellre än att ta till strid. Idag är det inte läge att välja den enklaste utvägen. Kämpa för det du tror på.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen blir en ganska intensiv dag där du lyckas med att hålla många bollar i luften samtidigt. Tack vare din förmåga att klara av att göra flera saker samtidigt lyckas du med dina mål. Mars hjälper dig genom att ge ditt tecken både drivkraft orken till att lyckas.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din nyfiken håller dig på tå idag. Det finns en hel del frågor som du vill få svar på men det tycks vara ett ganska stort hemlighetsmakeri kring dem. Genom att lyssna och iaktta lär du dig massor av matnyttigt skvaller.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska lugn onsdag där du får en del gjort utan att behöva stressa. Under dagen möter du upp med en person från det förflutna och det blir en intressant upplevelse. Du inser att dina minnen av den här personen rimmar illa med verkligheten.

Vågen 23/9-22/10

Ett rykte lockar till sig din uppmärksamhet idag. Vanligtvis är du inte den som uppmuntrar skvaller, men det här är alldeles för intressant för att missa. Under dagen får du möjlighet att testa dina gränser inom ett nytt område på jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på en del överraskningar i form av nya anställda eller nya arbetsuppgifter. Det viktiga den här dagen är att du är flexibel och vågar hänga med in på okända vatten. Som Skorpion borde du tycka att den här typen av utmaningar är tilltalande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen stöter du på en del motstånd när det kommer till relationer. Någon som du är intresserad av tycker inte om dig på samma sätt som du tycker om honom/henne vilket kan bli en ganska jobbig upptäckt. Här gäller det att acceptera sanningen och dr vidare.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen upptäcker du en ny sida av dig själv. Det blir intressant eftersom du inser att du faktiskt har mer talang än du anande inom ett visst område. En komplimang värmer dig. Kvällen handlar om en resa av något slag.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du väldigt trött på jobbet så onsdagen blir något av en paus eftersom du får ägna dig åt uppgifter som du inte brukar ha. Under kvällen är det familjen som gäller. Det blir en trevlig och stimulerande kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är riktigt arg på en person som inte tar sitt ansvar fullt ut. Enligt dig borde den här personen inse hur viktigt det är att han/hon axlar sin del av bördan. Det finns risk för gräl, särskilt under kvällen. Ditt humör förstärks av Plutos position.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons