Torsdag 14/5

13 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en lat dag oavsett om du arbetar eller är ledig. Du har trevligt och du överanstränger dig inte den här dagen. På kvällen försöker du träffa lite vänner som du inte har sett på länge. Det blir en trevlig och lagom jobbig kväll.

Oxen 20/4-20/5

Du har en massa olika projekt på gång den här dagen, frågan är om du hinner med något ordentligt. Det bli oftast en massa lösa trådar som blir svåra att knyta ihop innan dagen är slut. Det bästa vore kanske om du sänkte dina ambitioner något.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant torsdag. Du träffar människor som du tycker om. Det kan röra sig om vänner eller om din familj. Är vädret fint är du gärna utomhus den här dagen och njuter av våren. Är det kallt och regnigt är risken stor att du gör av med alldeles för mycket pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt diskret när det gäller att behålla en väns hemlighet. Även om du gärna skulle vilja berätta för någon så håller du tyst. Din pålitlighet kommer att uppskattas. Du blir klassad som en lojal och sann vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen har du lätt för att charma människor som du möter. Oavsett om det rör sig om ytliga bekant eller helt nya personer så känner du att du faktiskt når fram till de personerna utan att anstränga dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intensiv och lite jobbig. En konfrontation med en släkting lägger sig som ett mörkt moln över dagen och tar bort något av glädjen att vara ledig. Här gäller det att kunna lägga problemen åt sidan och njuta av stunden.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen gör du av med alldeles för mycket pengar. Det finns inte så mycket du kan göra åt det eftersom du köper saker som du måste ha. Unna dig lite lyx så du känner att du faktiskt har haft lite roligt i allt tråkshoppandet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du trasslar in dig i olika konstiga situationer utan att veta riktigt hur det går till. Det handlar om att du är väldigt spontan just nu och gör lite som du känner för utan att tänka på konsekvenserna. Så länge allt går din väg är det okej, det är när du stöter på problem som det blir jobbigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen bjuder på lugn och ro och det tycker du är skönt. Du kopplar av och njuter av att slippa ta ansvar för en gångs skull. Det kan mycket väl bli en kortare utflykt under dagen. Kvällen handlar om kärlek eller snarare om passion.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har lätt för att bli sårad just nu och du tar mycket personligt även om det inte är meningen som en pik åt dig. Försök att vara lite objektiv när du ska analysera situationen även om det inte är så lätt. Ta fram din kritiska sida.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra torsdag där du jobbar så där lagom mycket med olika projekt, främst utomhus. Kvällen handlar om god mat och vänner. Är du singel kan det mycket väl vara så att du går ut en runda på stan. Du känner dig ovanligt social.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen blir det mycket att göra oavsett om du vill eller inte. Du har tagit på dig ett ansvar som du vill utföra på bästa möjliga sätt och då kan du inte ligga på latsidan. Under kvällen får du trevliga nyheter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons