Fredag 15/5

14 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen blir du uppjagad över något som senare visar sig vara en bagatell. Ditt problem i det här fallet är att du inte sitter med alla fakta på hand och då förstorar du lätt upp sakens betydelse. Kvällen blir trevlig och ganska sen.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir riktig mysig oavsett om du är ledig eller arbetar. Du stressar inte den här dagen utan njuter av att umgås med vänner och låta din kreativitet få fritt spelrum. Kvällen handlar om ett kärt återseende.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du rätt så uppkäftig och du vet om att du provocerar men du tycker att det samtidigt är rätt så roligt. Dagen bjuder inte på särskilt många överraskningar, men det blir en bra dag där du lär dig lite nya trix.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på en utmaning som du inte räknatt med. Går du in i det här med öppet sinne och utan fördomar kommer du att lära dig en hel del. Om du däremot inte lyssnar utan väljer att göra allt på ditt sätt så kan du få en jobbig dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här perioden undviker du att engagera dig i allt för många projekt. Du föredrar att vårda din sociala krets snarare än att satsa på karriären. Det kan handla om att du inte trivs på jobbet eller så är bara din arbetsmoral lite lägre än vanligt.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en händelserik dag där du nästan inte hinner med att tänka. Mycket beror på att du bokat in lite för många aktiviteter och tiden räcker inte riktigt till. På kvällen vill du gärna träffa en vän, men han/hon undviker dig.

Vågen 23/9-22/10

Med tanke på hur mycket Sol det finns i ditt horoskop just nu så borde du vara mer driven och entusiastisk mot vad du är. Det verkar finnas en energitjuv i din närhet som dränerar dig på drivkraft. Det kan vara en kollega, ett djur eller någon äldre släkting.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och lite annorlunda fredag där du tar på dig uppdrag som du vanligtvis undviker och du märker att du tycker att det ändå är riktigt roligt. Kvällen blir intensiv och bjuder på ny vänskap och kanske en liten flirt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rätt så tråkig. Du vet inte vad du ska hitta på utan du påbörjar lite projekt här och lite där. Det verkar som om du har tankarna på annat håll och därför har svårt att koncentrera dig på det som du håller på med.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir ganska långsam och du har svårt att aktivera dig. Du tänker på en eller flera personer som betyder mycket för dig, men som du av en eller annan anledning har lite svårt att hålla kontakten med.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att fatta praktiska beslut och att se till att få en eller flera kollegor/familjemedlemmar att hålla sams. Du blir dagens diplomat som både lirkar och trugar för att skapa en bra stämning. Kvällen blir lite för sen för din smak.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt målmedveten just nu och det hjälper dig när du ska ta dig från en punkt till en annan i ditt liv. Normalt brukar Fisken vara mer av en följare än en ledare, men nu har du tagit på dig rollen som pådrivare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons