Lördag 16/5

15 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Efter en lång och skön fredag slappnar du av till fullo på lördagen. Du vilar upp diig och du njuter av att träffa vänner och bekanta. Det finns en hel del utomhus aktivitet i ditt horoskop just nu. Du gillar att motionera och kombinerar det gärna med massor av frisk luft.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lite seg inledningsvis, men sedan är det fullt upp. Du har flera mindre projekt som du vill klara av och du betar av dem ett och ett på ett väldigt effektivt sätt. Under kvällen är det trevligt sällskap och god mat som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här lördagen tar du tag i ett eller flera projekt som du tidigare undvikigt. Det finns en positiv energi i ditt horoskop som hjälper dig att komma igång med saker som måste göras men som du ibland kan uppleva som lite småtråkiga.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att våga lite mer än vanligt. Genom att chansa vinner du respekten hos en person som ofta lever sitt liv lite på gränsen. Du brukar föredra trygghet, men då och då kommer det in en influens i ditt horoskop som gör dig mer vild än tam.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen kommer du lätt i gräl med din partner eller en vän. Det tycks handla om att du har svårt att släppa taget om det förflutna och gå vidare. Ibland måste man acceptera att vissa saker är över.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen får du möjlighet att imponera på en ytlig bekant eller en granne. Oftast är du inte den som skryter, men idag känns det bra att knäppa den här personen på näsan och säga ”titta hur bra jag är”.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen tenderar du att göra av med lite för mycket pengar. Du har en ganska stabil ekonomi, men ibland så lägger du lite väl mycket pengar på onödiga saker och det gör du idag. Under kvällen passar det bra att ta kontakt med en vän från ditt förflutna.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen bjuder på en annorlunda upplevelse som nästan kan vara på gränsen till lite andlig. Som Skorpion är du känslig för upplevelser av saker man varken kan se eller röra. Under kvällen har du lätt för att hamna i ganska kontroversiella diskussioner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får gärna var lite mer på hugget om du inte ska missa en bra möjlighet som kan förbättra din ekonomi under ett bra tag framöver. Här gäller det att våga ta ut svängarna och att lita på din intuition.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att få människor runt omkring dig att uppföra sig lite underligt. Just nu är din karisma väldigt stark och det både lockar och skrämmer dina beundrare. Själv är du rätt omedveten om vad som händer. Du njuter av dagen och tar saker som de kommer.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om att få igång flera mindre projekt så att du känner att du äntligen börja komma ikapp. Under dagen kan en fråga om sommaren komma upp och då är det bra om du är bredd med några svar. Kvällen handlar om kärlek.

Fiskarna 19/2-20/3

Din envishet driver dig framåt och får dig att nå nya säkra mål. Glöm bara inte bort någon som behöver dig lite mer än vanligt just nu. Din vanliga omtänksamhet får stå tillbaka för en mer praktiska sida av din personlighet och då kan någon närstående lätt känna sig bortglömd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons