Söndag 17/5

16 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en härlig söndag där du får en kombination av socialt umgänge och vila. Du njuter varje sekund den här dagen och ett extra plus är det om du har möjlighet att sovna ut eftersom du ligger lite efter med sömnen.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir trevlig, lång och lite instängd. Du hinner inte med allt som du tänkt dig, men det gör inget eftersom du träffar människor som du tycker om. På kvällen får du en genial idé som du vill förverkliga.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du ganska trött och det beror på bristen av Solenergi i ditt horoskop. Det finns inget du kan göra åt den här mattheten utom att kämpa dig igenom den i vetskap att den snart släpper. Under kvällen passar det bra att ägna lite tid åt din ekonomi.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här söndagen har du en förmåga att trampa människor på tårna utan att mena det. Du uttrycker dig lite klumpigt och vissa saker som du säger kan lätt missförstås. Här gäller det att svälja stoltheten och be om ursäkt när du inser att du gjort fel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen bjuder på en udda form av underhållning. Det blir en rolig och varierande dag där du hinner med en hel del olika projekt. På kvällen passar du på att ta kontakt med en eller flera vänner som du försummat en smula den senaste tiden.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om en resa. Antingen är du på väg någonstans eller så planerar du en resa inom en snar framtid. Du kan vara lite disträ den här dagen eftersom din tankar irrar hit och dit och det kan irritera din partner/din familj. Försök att fokusera på nuet.

Vågen 23/9-22/10

Du tar dig själv på stort allvar idag och det gör att du lätt faller offer för skämt. Normalt sett är du den första att bjuda på dig själv, men just idag vill du framstå som seriös och kompetent. Tänk på att även seriösa människor kan visa en humoristisk sida av sig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drabbas av plötslig blyghet när du träffar en person som både fascinerar och skrämmer dig lite. Oftast brukar du vara rätt social och självsäker, men idag känner du dig som en sjuåring på första skoldagen. Det är både förväntan, magpirr och nervositet i luften.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här söndagen handlar om att göra rätt för sig och att inte bli arg för att någon kommer undan sin del av arbetet. Du vet att du ofta är den som smiter undan så nu kan du unna din partner att få vara lite lat och komma undan de tristaste uppgifterna.

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen har du fullt fokus på något som betyder mycket för dig. Du vill visa vad du går för i ett visst sammanhang och du tänker inte backa ur bara för att du stöter på patrull. Våga stå på dig för det som du tror på.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu vill du gärna visa upp dina talanger i ett visst sammanhang, men den här dagen kanske inte är så lämplig så du borde nog försöka dämpa din entusiasm något. Idag är det inte du som ska skina utan släpp fram någon som förtjänar det mer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har gått in i något av en bubbla och du har svårt att se utanför den. Det handlar om saker i ditt privatliv som du vill ordna med och då glömmer du bort att det finns en stor värld som saknar dig utanför hemmet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons