Måndag 18/5

17 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en stressig måndag eftersom du har så mycket som du måste hinna med innan du kan ta en paus. Tänk på att inte slarva med maten när du är stressad för då förlorar du din effektivitet och blir gnällig.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen slåss du med flera uppgifter samtidigt och det blir en stressig med periodvis rolig dag. Du har en massa pågående projekt som du vill hinna med och det gäller att hålla tungan rätt i munnen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här måndagen vill du veta varför du inte får den uppmärksamhet som du anser att du förtjänar av din chef. Du tycker ofta att du blir förbisedd och det är inget du tänker finna dig i. Just nu får du mod ifrån Solen.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på varierande underhållning. Det blir en dag som går fort, men där du inte hinner med så mycket som du skulle vilja. Det finns för många som slåss om din uppmärksamhet just nu och du känner dig lite splittrad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen tar du tag i del projekt som du halkat efter med. Det blir en bra och effektiv dag även om du känner dig lite trött och ur gängorna. Din kropp säger åt dig att gå och lägga dig tidigare på kvällen och inte slarva med frukosten.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen är det ekonomi och siffror för hela slanten. Du vill komma till rätta med vissa brister och då tar du i ordentligt. Även om du anser att det är enkla åtgärder som du förslår så tycker dina kollegor att du beter dig som om det rörde sig om din personliga ekonomi och inte jobbets.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen bjuder på lite variation och en hel del måsten. Det blir kanske inte en så rolig dag men du känner dig nyttig och det gör att du mår bra. En kollega berättar ett ganska otäckt skvaller för dig. Ta reda på fakta innan du tror på vad hon säger.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och lite annorlunda måndag där du lär dig en hel del nya saker. Oavsett om du är på kurs eller tränas upp internt tycker du utmaningen är rolig. Se upp för uppblossande konflikt mellan några kollegor. Det går lätt att hamna i kläm.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här måndagen bjuder på en lite rolig överraskning. Du inser att du faktiskt är närmare dina mål än du trodde och det ger dig ny energi. Under dagen möter du flera intressanta personer som förgyller den här starten på veckan.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns romantik i luften även om det inte är så okomplicerat som du skulle önska. Du har svårt att visa dina känslor och det gör att kan framstå som ointresserad. Här gäller det att den person som vill vinna ditt hjärta både har tålamod, självsäkerhet och envishet nog att inte ge upp.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en underhållande måndag där du lyckas med saker som du brukar har svårt med. Just idag fungerar både ditt intellekt och din koordinationsförmåga utmärkt tillsammans. Kvällen bjuder på välbehövd vila och trevlig samvaro.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en fantastisk inledning på veckan, särskilt för tidigt födda Fiskar. Du har tur med det mesta som du tar dig för och det hjälper dig när du ska organisera ditt arbete den här dagen. Du upptäcker ett fel i tid och kan rädda situationen innan det får konsekvenser.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons