Tisdag 19/5

18 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen är bra dag att få saker gjorda på. Du är effektiv utan att stressa och ditt humör är på topp. En komplimang från en kollega gör dig extra glad den här dagen. Kvällen blir lite jobbigare eftersom du verkar ha glömt bort något viktigt.

Oxen 20/4-20/5

Under den här tisdagen är du bestämd och principfast. Ingen kan locka dig att göra något du inte vill. Dagen handlar också om att ha hög moral och att vara lojal mot en vän. Som Oxe står du alltid bakom dina vänner i vått och torrt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska händelselös tisdag och det irriterar dig eftersom du är så rastlös. Rastlösheten kommer från en påverkan i ditt horoskop och den kommer att stanna kvar under större delen av sommaren. Se upp med din impulsivitet den här perioden.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att glänsa i olika sammanhang just nu och den skickligheten visar du prov på idag då du bli utmanad av en kollega. Du kan verkligen briljera både intellektuellt och praktiskt när du sätter den sidan till.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att komma över sina fördomar och att våga vara sig själv. Som Lejon har du oftast ett orubbligt självförtroende, men just nu så är det lite nedsatt på grund av Solens position och det gör att du söker bekräftelse för nästan allt du tar dig för.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lugn och skön tisdag där du får chansen att komma ikapp med några projekt som halkat efter. Du är lagom effektiv och du kombinerar gärna tankearbete med mera praktiska uppgifter. Ibland är det skönt att kunna köra på utan att behöva tänka.

Vågen 23/9-22/10

Din vilja att vara till lags försätter dig i klistret idag. Du säger ja till förfrågningar utan att fundera igenom om du har möjlighet eller tid att hjälpa till. Det här gör att ditt eget arbete hamnar i skymundan och det tvingar dig att eventuellt jobba över.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en underhållande tisdag eftersom du har så många kollegor som klantar till det för sig. Om du undviker att hamna mitt i kaoset så kan det vara rätt så roligt att iaktta det som händer. Kvällen passar bra till all form av sport.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du på ett uselt humör och risken är stor att det går ut över en oskyldig kollega. Som Skytt är du väldigt känslig och agerar på dina känslor snarare än på ditt förnuft. Under dagen kan en hemlighet som du burit på en längre tid plötsligt komma fram.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen får du möjlighet att visa dina vänner en ny sida av din personlighet. Du blir förvånad över hur positiv respons du får. Det finns en person som känner sig bortglömd av dig, du får uppmärksamma honom/henne lite extra idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen möter du flera personer som gör dig på dåligt humör. Det kan vara att de lyssnar dåligt eller så handlar det om att du helt enkelt tycker att de är trögtänkta. Under kvällen möter du en person som vill hjälpa dig med ett problem som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska aktiv den här tisdagen och det är bra. Genom att visa att du kan och att du vill skapar du ett gott intryck hos de personer som inte känner dig. Det kan handla om nya chefer, nya kollegor eller nya grannar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons