Onsdag 20/5

19 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en krävande onsdag där du bör vara skärpt för att hinna med det du ska göra. Dagen bjuder på en hel del utmaningar så försök att undvika tung mat och annat som gör dig dåsig och ouppmärksam. På kvällen förtjänar du en belöning.

Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen jobbar du lagom hårt. Det finns några måsten som du inte kan undvika, men annars är tempot rätt så behagligt. På kvällen kan en nyhet om en vän eller släkting få dig på gott humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att halka efter med viktiga uppgifter just nu. Det handlar mer om att du är ouppmärksam än att du är långsam. Du glömmer helt enkelt bort saker som du tycker är riktigt tråkiga.

Kräftan 21/6-22/7

Pengar är dagens ämne och du kommer inte undan hur du än försöker. Du måste ta ställning till din ekonomi och hur mycket du är villig att spendera den närmaste tiden. Här gäller det att börja planera inför sommaren.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Var inte arg på en vän som försöker hjälpa dig. Du har kanske inte bett om de här råden, men de är värdefulla och väldigt väl formulerade så du bör lyssna på dem. Under dagen möter du en person som kan irritera dig med sin näsvishet.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag där du tvingas att ta itu med några av dina demoner. Du är alldeles för lättstressad just nu och det påverkar de resultat som du levererar negativt. Om du istället tog dig tid och kontrollerade allt en extra gång så skulle du göra färre misstag.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på en hel del jobbiga uppgifter, men också på en hel del stimulerande konversation och intressanta lärdomar. Som vanligt är det bäst att hålla ett öppet sinne och att inte döma personer eller projekt på förhand.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra onsdag där du lyckas med att övertyga en chef eller en kollega att se saker och ting från ditt perspektiv. Under dagen råkar du för en del olika händelser som leder fram till ett beslut som du ändå var tvungen att fatta förr eller senare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen får du möjligheten att visa en ny kollega ett eller två trix som du plockat upp genom åren. Det här är inledningen på en varm vänskap som kan komma att vara livet ut. Under kvällen ska du inte glömma bort en släkting eller familjemedlem.

Stenbocken 22/12-19/1

Din envishet hjälper dig när du hamnar i en rätt så pinsam situation idag. Du tvingas göra ett val som du trodde du kunde undvika. Här gäller det att låta hjärtat bestämma vad det är som är rätt eller fel för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du slutar aldrig att tvivla på en kollega trots att allt är emot honom/henne. Eftersom du anser att du är en rätt så god människokännare så vet du att din instinkt har rätt och att tiden kommer att visa hur fel alla andra har.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att fatta rationella snabba beslut utan att tveka. Inte din specialförmåga, men du gör ditt bästa och det kommer du rätt så långt med. Under eftermiddag möter du en person som inspirerar din kreativitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons