Torsdag 21/5

20 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en lugn dag där du får mer frihet än vanligt och den utnyttjar du på bästa sätt. Månen skänker ditt tecken en hel del vitalitet just nu och det är bra när du ska dra igång nya projekt. Under eftermiddagen eller kvällen får du nyheter om en släkting.

Oxen 20/4-20/5

Var beredd att jobba hårt den här dagen. Se till att sova ut ordentligt och att organisera upp ditt arbete för att du ska hinna med alla projekt. På kvällen är det bra om du är flexibel och lyssnar på din kropp så du inte överanstränger dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen handlar om att våga vara unik även i sammanhang där du kan framstå som annorlunda. Tvillingen gillar att smälta in i en grupp så därför blir det något av en utmaning att våga gå emot strömmen och följa ditt hjärta.

Kräftan 21/6-22/7

Oftast är du väldigt flexibel, särskilt när det gäller familjens behov men idag har du bestämt dig för att följa en viss inriktning och inget kan rubba din beslutsamhet. Det handlar om att du vill visa att du kan vara bestämd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen tar du tag i projekt som av olika anledningar blivit liggande. Det blir en bra och produktiv dag där det inte händer så mycket överraskande saker. Ibland är det skönt att bara kunna köra på utan att fundera så mycket.

Jungfru 23/8 -22/9

Det blir en rolig och lärorik torsdag där goda nyheter avlöser varandra. Just nu har du bra flyt i ditt liv och det mesta som du tar dig för blir en succé. Kvällen handlar om din kropp och ditt eget välbefinnande.

Vågen 23/9-22/10

Var inte arg på en vän för att han eller hon inte skyndar sig till din sida när du har problem. Den här personen har sina egna monster att bekämpa just nu och därför finns det inte så mycket utrymme när det gäller andra personer problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen blir en bra dag i alla fall ur ekonomisk synpunkt. Du hinner med massor av olika projekt och en del av dem kan leda till extra inkomst på sikt om du bara spelar dina kort rätt. Under dagen ska du inte lyssna på elakt skvaller om en kollega.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen är du mer positiv än vanligt när det gäller tråkiga vardagsprojekt. Du tycker det är skönt med rutiner som sitter och du mår bra av att jobba hårt utan att behöva fundera så mycket på det du gör. Dina tankar upptas av privata funderingar just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir helt annorlunda mot vad du tänkt dig. Det du räknat med inträffar inte och det du inte ens kan föreställa dig inträffar. Det blir en dag full av omtumlande känslor och överraskningar men det är helt klart positiv dag så du behöver inte känna någon oro.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen blir ovanligt lång för din del. Du är väldigt ärlig idag och du håller inte inne med din åsikt i något sammanhang vilket kan vara både positivt och negativt lite beroende på vad du säger och till vem du säger det.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här torsdagen försöker du organisera en del olika saker i ditt privatliv och det går relativt bra, men kanske inte så bra som du skulle önskat. Du tycker att det är motigt just nu och det märks på det mesta som du tar dig för.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons