Fredag 22/5

21 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en hetsig fredag där du är tvungen att hålla ett högre tempo än du skulle önska. Ditt humör pendlar mycket den här dagen och det finns en risk för att du får ett utbrott på fel person. Försök att tygla dina känslor.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du fokuserad och då kan du upplevas som lite avig på gränsen till sur. Du har många projekt på gånga och det gäller att hålla flera bollar i luften samtidigt utan att tappa koncentrationen. Kvällen bjuder på hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte rädd för att visa vad du känner. Du kommer att upptäcka att dina känslor är besvarade och det kommer att kännas skönt att äntligen våga tala om dina hemligheter. Du har svårt att lita på andra fullt ut så det här blir något av ett tillitsprov.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen försöker du charma en ganska svårflirtad kollega att göra något som han/hon tycker är synnerligen tråkigt. Som Kräfta kan du vara helt oemotståndlig när du sätter den sidan till och det är du idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din empatiska sida är nedsatt just nu på grund av olika influenser över ditt tecken och det gör att du kan upplevas som hård och hänsynslös. Försök att tänka på det här så att du inte dömer människor allt för hårt.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en produktiv förmiddag med en betydligt segare eftermiddag. Försök att undvika tung mat på lunchen, du har redan influenser som påverkar dig negativt under kvällen så spä inte på dem med matkoma som gör dig okoncentrerad.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra fredag. Mycket handlar om vänskap och förtroenden. Du vågar öppna upp dig till en kollega som belönar dig med samma typ av tillit. Under eftermiddagen ska du undvika att göra affärer där mycket pengar är inblandade.

Skorpionen 23/10-21-11

Just den här fredagen är du ovanligt negativ till det mesta. Du känner dig sur och grinig redan från morgonen. Som tur är har du en kollega som lyckas locka fram en bättre sida hos dig tack vara sin charm och sin humor. Under kvällen passar det bra att träffa vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din förmåga att anpassa dig efter din omgivning kan komma väl till pass idag. Du hamnar i en högst oväntad konflikt och här gäller det att både kunna medla och smälta in i bakgrunden på samma gång. Det blir en fin balansgång som du hanterar på ett bra sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lagom aktiv och du får möjlighet att fundera lite över din egen framtid. Du har fått en del erbjudande som du bör överväga noggrant innan du tackar ja eller nej. Det finns flera saker att ta hänsyn till så beslutet blir inte så enkelt som det verkar från början.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill så gärna visa vad du går för i ett visst sammanhang, men något håller dig tillbaka. Du har drabbats av en ovanlig form av blyghet vilket gör det svårt för dig att sticka ut som du brukar och ta den plats du förtjänar.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen bjuder på varierande arbetsuppgifter och en hel del problemlösning. Du är ovanligt driven just nu tack var Mars inflytande. Ta tillvara på den här påverkan eftersom den hjälper dig att få saker gjorda.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons