Lördag 23/5

22 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det är bra om du är på hugget när det gäller pengar. Du har goda chanser att göra en bra affär men då är det först till kvarn som gäller. Under eftermiddagen kan ett missförstånd leda till ett gräl. Red ut konflikten innan den eskalerar.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen träffar du gärna släkt eller vänner. Förmiddagen handlar om hemmet och om att pyssla och göra fint. Eftermiddagen blir mer social. På kvällen är det främst god mat och vänner eller kanske en utekväll som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu tvekar du när du ska fatta ett beslut. Du vet vad du vill, men du är osäker på om det du vill är det bästa för dig. Du känner att du kanske borde välja ett mer praktiskt men inte lika frestande alternativ.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen är du alldeles för bestämd för ditt eget bästa. Du säger tvärnej till något som skulle kunna vara bra för dig om du bara var lite mer flexibel. Den här envisheten får du som vanligt från en påverkan från jordelementet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen handlar om att skina och att ta plats. Äntligen är allt ljus på dig och det gäller att ta till vara på den här stunden i rampljuset. Sug åt dig av alla komplimanger och allt beröm som du får. Du har kämpat hårt för att nå dina mål så nu kan du skörda frukterna av allt slit.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen går ovanligt långsamt. Du har en rastlöshet i kroppen som är svår att bli av med samtidigt som du har svår att aktivera dig. Du är obeslutsam och orkar inte riktigt ta initiativ idag. Ett samtal från en vän kan bli din livlina idag.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du väldigt driven vilket kan chockera din omgivning. Som Våg brukar du snarare vara obeslutsam och lite svår att få igång, men en stark påverkan från en mer drivande planet hjälper dig att nå dina mål och fatta snabba beslut utan ånger.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du på hugget. Du har många projekt på gång idag och de flesta verkar vara förlagda utomhus. För dig är det viktigt att helgen kontrasterar till vardagen oavsett om du är ledig eller jobbar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen är du väldigt tveksam till ett projekt som en vän eller släkting föreslår. Han eller hon har ofta storslagna drömmar, men det brukar inte leda någonstans. Du kanske skulle ge den här idén en chans. Din vän/släkting kommer att överraska dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om att komma igång igen efter en rätt så påfrestande vecka. Du ägnar en stor del av den här dagen åt att ta hand om dig själv från topp till tå. På eftermiddagen möter du vänner eller släkt under lättsamma former.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en person som du vill ha djupare kontakt med, men du vet inte riktigt hur du ska kunna riva murarna mellan er. Det är som om ni hela tiden pratar förbi varandra, men du vet att om ni bara gav varandra en chans skulle ni kunna bli bra vänner och kanske något mer.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir intensiv på ett både bra och dåligt sätt. Det bra är att du har fullt upp, samtidigt så skulle du behöva tid för dig själv där du kan reda ut dina känslor beträffande ett rätt så känsligt ämne.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons