Söndag 24/5

23 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen inleds lugnt och du känner dig harmonisk. Det är tyvärr bara lugnet före stormen som du upplever. Räkna med en känslomässigt turbulent dag där många av dina gamla värderingar omkullkastas.

Oxen 20/4-20/5

Under den här söndagen vilar du upp dig ordentligt. Du pysslar med en mängd mindre projekt, men inget som tar särskilt lång tid eller kräver mycket koncentration. Du behöver bara ha något att göra med händerna medan du låter dina tankar vandra fritt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu växer ditt själförtroende dag för dag. Du blir både smickrad och uppmärksammad från olika håll, men det finns bara en person som på allvar intresserar dig. Det kanske är på tiden att du bekänner färg för henne/honom.

Kräftan 21/6-22/7

Var inte så fördomsfull mot de människor som du möter idag. De kanske kommer från en annan kultur med andra värderingar men när du skrapar på ytan kommer du att inse att ni är ganska lika trots allt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Visste du att du har ställt till det med en vän bara genom att vara nonchalant och glömma bort ett löfte som du gett. Om du undrar varför den här personen inte vill träffas eller hör av sig till dig så kan du fundera igenom ditt eget beteende den senaste tiden.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på mycket utomhusaktivitet och det ger dig som jordtecken en massa ny energi. Du träffar vänner och bekanta under dagen. Det verkar finnas en del barn eller djur som är inblandade i dagens aktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

Du blir förvånad över hur oförskämd en släkting är. Du har ofta ställt upp på den härpersonen trots att han/hon är ganska otacksam och nu när du behöver hjälp med en liten tjänst får du tvärnej. Det är bara att inse att visa relationer inte är värda att kämpa för.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om etik och moral. Du ställs inför ett val där du antingen kan göra dig en rejäl hacka på någon annans bekostnad eller avstå och förlora en massa pengar. Hur du väljer beror mer på vart i livet du står just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en vilsam och lugn söndag. Vanligtvis brukar du vara rastlös och ganska orolig så här års, men ett inflytande från jord ger ditt tecken lite välbehövlig stabilitet. Unna dig en dag där du faktiskt inte gör något särskilt.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir något upp och ned vänd. Du upptäcker att det finns en person som gärna vill lära känna dig lite närmare samtidigt som du inser att en ganska nära vän har betett sig falskt och gått bakom din rygg. Här gäller det att visa att du inte tolererar ett så taskigt beteende.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir förvånad över att dina planer till slut lyckas gå ihop. Efter att ha kämpat med olika lösningar utan att få någon respons från din övriga familj lyckas du hitta ett alternativ som väcker entusiasmen hos alla inblandade parter.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om din ekonomi och om att få pengarna att räcka till. Du har en vision om vad det är du vill ha samtidigt som du tvekar lite när det gäller vissa utgifter. Här är det bra om du lägger upp en kalkyl och börjar räkan lite mer seriöst innan du får för stora drömmar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons