Onsdag 27/5

26 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att kunna säga nej till människor som står dig nära även om det kan ta emot. Det blir en ganska jobbig dag och du har väldigt lite tid att ägna dig åt dina intressen, därför är det viktigt med prioritering.

Oxen 20/4-20/5

Under den onsdagen passar du på att hålla ett lagom högt tempo för att få saker gjorda utan att stressa. Hur stressig resten av veckan blir beror till stor del på hur effektiv du är den här dagen. Försök att hitta en bra arbetsrytm som passar dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt medveten om hur du ska agera när du råkar i konflikt med en viss person. Du lyckas alltid reta upp den här kollegan genom att trycka på rätt knappar och du tycker att det är lite småroligt när han/hon får sina utbrott.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen bjuder på varierande underhållning. Periodvis har du det stressigt och måste fokusera dig. Periodvis är dagen helt död och du måste hitta sätt att aktivera dig. Kvällen handlar om ekonomi och hur du ska få pengarna att räcka till.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen ska du vara noggrann med detaljer och särskilt frågor som rör pengar. Slarv kan bli förödande och kosta dig mer än du har råd med. En vän eller kollega ställer gärna upp med några goda råd den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du låter din envishet bli ett hinder för dig snarare än en tillgång. Du har svårt att erkänna dina misstag den här dagen och det gör att du retar upp din chef eller en kollega helt i onödan. Under kvällen möter du en person som du beundrar.

Vågen 23/9-22/10

Ibland kan du bli väldigt blyg och det rimmar illa mot din i vanliga fall så öppna personlighet. Här gäller det att vara ärlig och säga att du drabbats av tunghäfta och att du upplever situationen som en smula obekväm.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen blir rätt så intensiv och det kan hända att du drabbas av dåligt samvete för att du inte hinner med allt som du vill hinna med. Under kvällen möter du en vän som har en överraskande nyhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att få människor omkring dig att trivas. Ditt leende är smittsamt och din humor färgar av sig på omgivningen och höjer stämningen. Unna dig att njuta av all uppmärksamhet som du får just nu. Du förtjänar den.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rätt så underhållande onsdag där du är både ärlig och mer öppen än vanligt. Du har ett starkt självförtroende tack var Solens position och det gör att du kan visa dina mindre sympatiska sidor utan att skämmas.

Vattumannen 20/1-18/2

Du fascineras och irriterar dig på en person i din närhet. Hur du än försöker lyckas du inte få något grepp om personen ifråga och det gör dig galen. Här är det faktiskt bättre med charm och smicker än att spela nonchalant

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rätt så varierande. Du arbetar både fysiskt och med din hjärna. Kombinationen gör dig på gott humör och du får mycket gjort. En glad nyhet väntar när du kommer hem. Det är något du längtat efter men inte vågat hoppas på.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons