Torsdag 28/5

27 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vill gärna glänsa lite extra inför en kollega den här dagen. Det är någon som du saknat och som du vill visa hur duktig du är. Under dagen får du en ganska avancerad uppgift som du måste vara noggrann med när du löser.

Oxen 20/4-20/5

Under den här dagen är du väldigt stressad och du känner att du inte hinner med hur mycket du än försöker. Här gäller det att inte bli negativ utan att försöka tänka positivt även när det känns tungt. Du kommer att få till ett fint flyt i slutet av dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på en variation av upplevelser. Det handlar om att vara flexibel och inte snöa in för mycket på små detaljer för då får du det jobbigt. Under dagen hinner du med att köpa något fint till dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du är envisheten själv och det märks inte minst på ditt sätt att hantera motgångar den här dagen. Tack vare så mycket inflytande från jord så maler du ned allt motstånd och driver igenom idé efter idé. Du får som du vill till slut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en annorlunda torsdag där du tvingas att konfrontera dina gamla demoner. Du upptäcker att du växt och blivit starkare den senaste tiden och det gör att saker som var jobbiga för ett halvår sedan inte bekommer dig på samma sätt längre.

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen är det bra om du lyssnar på en kollega. Hans/hennes råd kan bli värdefulla i framtiden så ta del av den kunskap som han/hon förmedlar. Dagen kan bli överraskande på ett positivt sätt om du bara har ett öppet sinne.

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du alldeles ilsken för att kunna skilja på sanning eller lögn. Någon har spridit ut ett ganska elakt rykte och det är det som gör dig så upprörd. Försök att analysera situationen objektivt så kommer du att upptäcka att det inte är så illa som det verkar.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här torsdagen handlar om att vara exakt och om att inte slarva även om tiden är knapp. Det du gör fel idag kommer du få lida för imorgon och då är det fredag vilket gör att du varken har tid eller lust att brottas med slarvfel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu försöker du analysera en situation som håller på att eskalera på jobbet. Det handlar om en ganska illa dold konflikt mellan två kollegor som mer eller mindre förgiftar stämningen för er andra. Du vill komma till rätta med problemet.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du väldigt blyg inför en person som du egentligen tycker rätt så mycket om. Det handlar om att du visat dina känslor, men kanske inte fått så mycket respons tillbaka. Ha tålamod. Vissa saker måste få sjunka in innan han/hon agerar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en massa olika bollar i luften just nu och risken är stor att du missar någon väsentlig detalj. Det bästa vore om du började dagen med att göra en lista över alla måsten så du kan pricka av den och minska risken att glömma något viktigt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska lång och enformig torsdag. Du har alldels för mycket att tänka på för att kunna slappna av och njuta av lugnet före stormen. När det blir så här lugnt blir du rastlös istället och risken är stor att du startar upp ett helt onödigt projekt för att ha något att göra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons