Fredag 29/5

28 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen blir annorlunda eftersom du tvingas att göra en kollegas uppgifter. Han eller hon är sjuk och du är det bästa alternativet till att ersätta henne honom. Under dagen möter du en ny bekantskap i ett högst oväntat sammanhang.

Oxen 20/4-20/5

Dagen bjuder på variation och roliga överraskningar. Du får pröva på att ge kärleksråd, stötta en person i sorg och du får klart oväntade nyheter från en släkting. Under dagen testar du på en del nya idéer som du har när det gäller ditt arbete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här fredagen är du taggad till tusen. Du vill verkligen prestera på topp och din fantasi har inga begränsningar. Se bara till att du inte sätter igång för många olika projekt för då är risken stor att du får jobba över.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar om att visa vad du känner även om det rör sig om negativa känslor. Du stänger in för mycket aggression och det är inte bra i längden. Under dagen får du tips och råd från en sakkunnig. Lyssna på dem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen bjuder på hårt arbete och en hel del komplikationer. Det verkar som oddsen är emot dig idag. Maskiner går sönder, kollegor glömmer bort vad de har lovat och leveranser blir försenade. Här gäller det att fokusera för att hinna med.

Jungfru 23/8-22/9

Den här fredagen är du envis tack vare extra influens från Oxen. När det är dubbeljord i ditt tecken kan inget rubba din vilja. Du fullkomligen forcerar alla hinder som du stöter på. Tänk bara på att flexibilitet kan vara bra i vissa sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Du tar till olika knep för att vinna lojalitet från en vän. Just nu finns det mycket Måne i ditt tecken vilket gör att du blir extra känslig för andra personers sinnesstämning. Du charmar din omgivning, skämmer bort dina kollegor och får alla i din närhet att må bra.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir lite komplicerad, särskilt om du är singel och förälskad. Du verkar möta din kärlek, men du vågar inte visa vad du känner eftersom du är rädd för att bli avvisad. Här gäller det att försöka vara modig även för även om du får ett nej så får du i alla fall svar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här fredagen är du på hugget. Det finns så mycket du vill hinna med och du ser till att hålla ett högt tempo redan från morgonen, Under dagen stöter du på minst en person som har dåliga nyheter. Det som är bra är att inga av de här nyheterna rör dig direkt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att ta till dig en komplimang som du får den här dagen. Eftersom personen ifråga ofta driver med dig misstänker du att det här är någon form av skämt. Du har fel, personen ifråga tycker verkligen om dig och vill att du ska veta det. Hantera situationen på ett bra sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir annorlunda och rolig. Du har fullt upp hela dagen både hemma och på arbetet. Du spenderar tid med en yngre släkting och hans hennes åsikter får dig att inse att du kan behöva lite nya idéer i ditt liv.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är det fullt upp både på jobbet och privat. Du undersöker, förändrar och planerar mycket just nu. Det sker omvälvande saker i ditt horoskop som kan förklara de här drastiska förändringarna som skett den senaste tiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons