Lördag 30/5

29 maj, 2015
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir rolig och kreativ. Du testar dig fram inom olika områden som har med sport eller utomhusaktiviteter att göra. Dagen bjuder på en del överraskningar i form av kontakter från det förflutna.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir lite annorlunda. Du ägnar dig åt ett frivilligt uppdrag som kan ta det mesta av dagen i anspråk. Kvällen är till för dig och dina nära och kära. Då njuter du gärna av god mat och sitter uppe lite längre än du tänkt dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Din förmåga att passa in är legendarisk och just nu behöver du verkligen få till att bra samarbete för att fungera. Flexibilitet och sociala talanger är A och O idag. Våga visa känslor om blir glad, arg eller irriterad. Att vara rak är det bästa sättet att kommunicera.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på en del överraskningar så bli inte förvånad om vissa saker inte alls bli så som du tänkt dem. Under dagen möter du en person som visar dig något helt nytt. Det blir lite av en aha-upplevelse för din del.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en mycket bestämd person idag och det är bra eftersom du behöver fatta en del snabba beslut. Dagen bjuder på en del stress, men först och främst roliga upplevelser. Det blir en dag som handlar om att möta nya, spännande människor.

Jungfru 23/8-22/9

Som vanligt är du först på plats idag. Du vill visa att du är organiserad och insatt i olika ämnen samtidigt som du vill vara flexibel och öppen för nya idéer. Du verkar gå en kurs eller delta i ett möte av något slag. Kvällen bjuder på lättsam underhållning.

Vågen 23/9-22/10

Den här lördagen är det bra om du försöker att hitta jämvikt. Det har varit en ganska turbulent tid som du nu kan lägga bakom dig när gå vidare med ditt liv. En vän finns som vanligt vid din sida och muntrar upp dig. Det blir en bra lördag.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen handlar om att agera och att agera vid rätt tillfälle. Det kan verka nog så lätt när man pratar om det, men när man är mitt uppe i en komplicerad situation kan det vara knepigt att avgöra när det rätta tillfället dyker upp. Lita på din magkänsla.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här lördagen handlar om mod och om att visa tillit till en vän. Den här personen har varit opålitlig vid tidigare tillfällen och det gör att du tvekar en aning innan du lägger ditt förtroende i hennes händer igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir rolig, hetsig och lite överraskande. Du umgås med dina vänner och du njuter av att omge dig med människor som du älskar och litar på. Kvällen blir lugn. Du är både fysiskt och psykiskt utmattat.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir varierande på ett bra sätt. Du hinner med att ägna dig åt en hobby, träffa trevliga människor och spendera en hel del tid med familjen eller nära vänner. Kvällen blir rolig, men lite sen. Det gör att du kanske blir en aning seg på söndagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar om omtanke om andra. Det blir en bra dag, även om du inte är riktigt närvarande i dina tankar. Det är mycket som rör sig i ditt huvud just nu så det blir svårt för dig att helt fokusera på nuet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons